x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Agenda gurmandă

Agenda gurmandă

04 Noi 2010   •   00:00
GRĂDINA MEDITERANEANĂ DIN INIMA ORAŞULUI. Spontaneitate, mâncare bună, distracţie şi muzică de calitate  -- acestea au fost ingredientele unui eveniment reuşit. În seara zilei de 28 octombrie, la Unirea Shopping Center, în cadrul zonei Food Court, a fost lansat, la Restaurantul Marmarita, un nou concept de relaxare: Grădina mediteraneană din inima oraşului. Atmosfera localului este menită să le ofere clienţilor momente de relaxare şi preparate gătite de maeştri gastronomi din bucătăria mediteraneană, una dintre cele mai sănătoase, diversificate şi savuroase bucătării. Punctul culminant al serii, pe lângă concertul susţinut de Mateo, a fost prezentarea celei mai mari cutii de baclava din România. (Maria Belu)

În ţară
● 10-14 noiembrie. Indagra. Bucureşti.
La ROMEXPO vor fi expuse echipamente agricole, ustensile şi accesorii pentru grădinărit, dar şi produse alimentare.
● 10-14 noiembrie. Târg de vinuri. Bucureşti. Cinci zile de răsfăţ, vizitatorii putând degusta şi achiziţiona diverse sortimente de vinuri, produse în centre viticole importante. Toate acestea se întâmplă la ROMEXPO.
● 9 noiembrie. Festival de fotografie contemporană. Timişoara. Muzeul de Artă găzduieşte cea de-a şasea ediţie, deschisă tinerilor fotografi care privesc lumea cu totul altfel.

În lume
● 4-6 noiembrie. Wine and Spirits Fair. Hong Kong, China.
Vizitatorii sunt aşteptaţi să deguste sortimente de vinuri şi alte băuturi alcoolice din întreaga lume, să participe la simpozioane şi ateliere.
● 4-7 noiembrie. Adana Agriculture. Adana, Turcia. Un târg care pune în valoare produsele alimentare, echipamentele agricole, dar şi expuneri ale ultimelor tendinţe din domeniu.
● 5-7 noiembrie. Festivalul creveţilor. San Felipe, Mexic. Cele mai delicioase preparate pe bază de creveţi, degustări şi demonstraţii culinare, dar şi multe concursuri şi spectacole pentru cei prezenţi. (S.C.)

×
Subiecte în articol: agenda gurmanda