x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Ajutor de nădejde pentru călcat

Ajutor de nădejde pentru călcat

14 Iun 2007   •   00:00

Noua tehnologie SteamGlide pentru talpă:Performanţa in ceea ce priveşte alunecarea tălpii pe material presupune ca rezistenţa tălpii să fie perfect adaptată: prea multă rezistenţă face călcatul dificil, iar prea puţină face călcatul ineficient, astfel incăt ţesătura rămăne şifonată

Noua tehnologie SteamGlide pentru talpă

Performanţa in ceea ce priveşte alunecarea tălpii pe material presupune ca rezistenţa tălpii să fie perfect adaptată: prea multă rezistenţă face călcatul dificil, iar prea puţină face călcatul ineficient, astfel incăt ţesătura rămăne şifonată

Un studiu de piaţă realizat recent de Philips arată că o persoană din trei preferă mai degrabă să meargă la dentist decăt să calce rufe. Conform studiului, o treime din populaţie consideră călcatul drept o activitate atăt de neplăcută, incăt renunţă defitiniv la ea. Cu toate acestea, in cazul femeilor, observăm o contradicţie: chiar dacă nu agreează călcatul, cutele le displac şi mai tare, aproape 80% dintre femei nesuportănd să poarte haine şifonate!

Este bine cunoscut faptul că există două elemente esenţiale care fac diferenţa intre fiarele de călcat: jetul de abur şi talpa. In spiritul acestor considerente, Philips a conceput tehnologia SteamGlide pentru talpă.

In ce constă inovaţia

Aceasta prezintă două straturi special concepute pentru rezistenţa in timp a aparatului: un strat din aliaj dur şi un strat ceramic realizat la o temperatură de 400 de grade. De asemenea, talpa SteamGlide este dotată cu un strat suplimentar de silicon, care imbunătăţeşte cu 20% alunecarea pe material. Consumatorii din Romănia pot beneficia de avantajele talpii SteamGlide prin intermediul gamelor Philips GC 4440 şi Philips GC 3300.

Gamă nouă de maşini de spălat vase

Maşina de spălat vase, un produs electrocasnic din ce in ce mai apreciat şi de consumatorii din ţara noastră, a căştigat teren in faţa spălatului la mănă, in primul rănd din pricina factorului timp. Să nu uităm totodată că suntem in epoca in care oamenii işi doresc la acest moment obiecte electrocasnice care să răspundă nu numai nevoilor imediate, ci şi unora care ţin de aspect, fiind preferate aparatele, să le spunem "mobilier", avănd un design plăcut, care "să dea bine" in bucătărie.

Tuturor acestor cerinţe le răspunde noua gamă de maşini de spălat vase cu display LCD lansată de Beko. Dintre caracteristicile ce ii asigură performanţa, amintim: clasă de spălare A, clasă energetică A, capacitate 12 seturi de vase, consum economic de apă (13L), opţiune half load, 5 programe de spălare, siguranţă in utilizare: sistem Watersafe, Child Lock.

Minicramă incorporabilă

Cunoscătorii ştiu că vinul trebuie păstrat la anumite temperaturi. Tocmai pentru a deservi acestui scop şi atunci cănd nu există decăt spaţiul micii bucătării dintr-un apartament de bloc se folosesc minicramele pentru vinuri. Din această categorie, Franke vine cu un produs interesant, incorporabil. Acesta are un design deosebit, fiind dotat cu display digital, regulator electronic pentru temperatură şi uşă reversibilă cu ramă de inox. Un detaliu important il reprezintă faptul că uşa cramei este prevăzută cu sistem de siguranţă pentru copii. Este impărţită in două compartimente, care pot păstra vinurile la temperaturi diferite.

×