x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Antipudibonderia / Cu navodul pe internet

Antipudibonderia / Cu navodul pe internet

de Toma Roman Jr    |    19 Mar 2006   •   00:00
Antipudibonderia / Cu navodul pe internet

Acum vreun an, am pus un pariu tampit cu un coleg de redactie. Eram amandoi "becheri", asa ca ne-am gandit sa vedem care dintre noi poate agata mai multe femei pe internet intr-o luna si mai ales cine poate concretiza intalnirile "punctand" reusite sexuale. Ne-am inscris pe niste site-uri gen Noi2 sau Sentimente, care au nobilul rol de a intermedia intalniri, si am pornit la lupta.

Prima surpriza a fost sa dau peste un mare numar de persoane absolut idioate, care nu stiau sa scrie bine romaneste, daramite sa poarte o conversatie epistolara. Apoi am invatat procedura. Mai intai vorbesti pe chat-ul site-ului, ulterior treci pe messenger, dupa care ceri numarul de telefon. Daca tastezi repede si esti eficient, poti realiza doua sau trei agatamente zilnic. O perioada scurta am facut bascalie. Reusisem sa pacalesc o droaie de femei ca sunt singurul importator de lapte de yak (vindeca orice) din Romania. Unei domnisoare inginer cu care m-am vazut i-am spus ca eu si un prieten imens suntem frati gemeni, tapinari autodidacti si ca am venit in Bucuresti sa facem rost de un sicriu de zinc pentru fratele nostru geaman vitreg. Care frate vitreg (in ziua in care ne-a conceput, tata a pacatuit si cu o vecina) fusese mancat de urs la tapina si nu ne lasa dom’ doctor sa-l inhumam fara sicriu de zinc. Apoi am conversat cu Ana Maria. In pozele de pe site parea superba. Spunea ca are 1,77 m, blonda natural, 67 de kile. Ce mai, virtual era frumusetea intruchipata. A acceptat sa iasa la o cafea cu mine in Pasajul Vilacrosse. A aparut o huiduma de cel putin 100 de kilograme, vopsita blonda, cu suvite. Inaltimea era reala. Aducea putin la diametru cu Stejarul din Borzesti. Nu ma sperii usor, asa ca am rugat-o sa ia loc pe un scaun care a protestat violent printr-o serie de paraituri. Mi-a marturisit ca a mintit usor cand a spus ca-i blonda naturala si ca a luat putin in greutate in urma unei excursii in Franta, in timpul careia a mancat dulciuri. Avea o privire opaca si folosea un ton tern. S-a invitat la mine acasa, iar eu am facut o frumoasa eschiva, spunand ca, a naibii treaba, tocmai mi-au sosit bunicii de la Sibiu pentru un consult medical. De fapt, ma gandeam ca aveam un pat nou si nu voiam sa-l rup la nici o saptamana dupa ce-l cumparasem. Ne-am despartit amiabil dupa o serie de pupaturi si presaturi de sanii ei imensi. Mai am si acum numarul domnisoarei in agenda de telefon, in eventualitatea in care o sa ma apuc sa mut mobila.

Contabilele bisexuale


In urmatoarele zile am constatat ca multe dintre potentialele mele victime sunt contabile sau secretare, femei care se plictisesc la munca. Unele sunt maritate si incearca "un flirt virtual" sau pandesc momentul cand domnul e plecat cu pluta de acasa si pot sa pacatuiasca scurt si cuprinzator. Am optat sa ma vad cu Dany (s-a recomandat in scris cu igrec), care in ciuda unor accese de toparlanism parea destul de coerenta. Asa a parut si in timpul berii pe care am baut-o in oras, dupa care m-a invitat la ea acasa. Acolo si-a aratat justa valoare. Mai intai a inceput sa povesteasca pe un ton rastit despre conspiratii masonice, puterea gandului, telekinezie, dupa care a sarit pe mine. Dupa ce s-a consumat o prima parte, m-a intrebat daca mai poate chema o colega tot contabila, pentru ca ea e "open minded", adica, intr-un fel de traducere libera, cu mintea usor dusa de la curent si bisexuala. Intr-adevar, a venit Diana, absolventa de ASE intr-o promotie ceva mai veche, pasionata de numerologie (a se intelege prin asta si "cat mai multe numere"), mistica si fana a comploturilor mondiale. Cu toate ca e mai greu sa muncesti cu doua femei, totusi mi-am dat seama ca toata povestea asta are si o parte buna. In pauza post-coitala te poti uita linistit pe Discovery, poti fuma nederanjat, in timp ce ele vorbesc despre societati secrete, probleme de serviciu sau smacuri si maglavaisuri luate de la comis-voiajori.

Probleme spirituale


Am incercat sa evit zona de contabile, secretare si sefe de personal. Tot tastand, am nimerit peste Roxana, o juna de 24 de ani, pasionata de "probleme spirituale". Spre deosebire de antecesoarele sale agatate pe net, nu a vrut sa facem dragoste din prima. Arata binisor chiar daca avea un aer usor morbid. Era inalta, slaba, bruneta cu ochi albastri. M-a dus in gasca ei de absolventi de teologie sau de litere. Toti erau pasionati de chestiuni bisericesti. Se pelerinau pe la manastiri, se certau pe probleme teologice, se bateau in duhovnici, care-l are pe cel mai tare. In conversatiile lor, lucrurile pe care le facusera sau urmau sa le faca erau sau nu "duhovnicesti". Am umblat cu ei intr-o perioada destul de scurta pe la vreo doua hramuri. Cu toate ca facea al naibii de bine la pat, Roxana avea remuscari dupa fiecare noapte petrecuta impreuna, pe motiv ca "traim in pacat".

Idila asta a tinut cam o saptamana, pana cand Sebastian, un baiat din grupul de "credinciosi", s-a imbatat clampa si a dezvaluit ca in gasca respectiva toata lumea pacatuise cu toata lumea. A iesit un scandal terminat cu pumni, in urma caruia am inteles ca fusesem introdus in mediul acela profund spiritualizat asa, ca sa mai anim atmosfera.

×
Subiecte în articol: arhiva jurnalul