x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Artmark organizează la Mamaia Noaptea Albă a Maşinilor de Colecţie

Artmark organizează la Mamaia Noaptea Albă a Maşinilor de Colecţie

20 Aug 2012   •   14:37
Artmark organizează la Mamaia Noaptea Albă a Maşinilor de Colecţie

Timp de patru zile, Artmark incinge ringul clubului Fratelli din Mamaia la turatie maxima: 2000 de cai putere vor atrage VIP-urile si publicul cu ocazia primei licitatii romanesti de Masini de Colectie.

Pe covorul rosu vor pasi, in seara de 23 august, VIP-uri si colectionari de top, invitati la Cocktailul Privat, primul eveniment din seria dedicata licitatiei. Incepand cu orele 18.00, cei mai pasionati dintre colectionarii de automobile si VIP-uri vor testa unele dintre cele mai dorite masini de colectie, 21 de loturi cu istorie.

Deschiderea oficiala a expozitiei se va oficia vineri, 24 august, de la aceeasi ora, si va continua cu Noaptea Alba a Masinilor de Colectie, un eveniment deschis publicului amator pana la ora 02.00 noaptea. Expozitia va putea fi vizitata si a doua zi, sambata, intre orele 18.00 - 24.00.

Licitatia de Masini de Colectie, secondata de Sport Memorabilia si Licitatia de Vinuri si Sampanii de Colectie este cel mai mai viril eveniment al verii. O sa vedeti BMW-ului regelui, Jeepul Willys, mult ravnitul monopost Ferrari, automobilul Lincoln si alte masini clasice de exceptie, totul de la orele 20.30 duminica, 26 august, la Fratelli Beach & Club din Mamaia.

Catalogul integral al loturilor Licitatiei de Masini de Colectie, Sports Memorabilia, Sampanii si Vinuri de Colectie poate fi urmarit online sau descarcat in varianta PDF.

×