x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Auto news

12 Oct 2007   •   00:00

Standul Falcon Electronics a lansat noi accesorii pentru automobile sub sloganul "Siguranţă şi confort in timp ce conduci".

CĂTEVA CIFRE. Rădăcini estimează pentru acest an o cifră de afaceri de peste 100 milioane de euro, in creştere cu 33% faţă de 2006. Firma este dealer pentru mărcile Opel, Chevrolet, Mazda, Daewoo, Hummer, Corvette şi Cadillac. De asemenea, Kia Rom Auto, importatorul general al mărcii coreene in Romănia, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 55-60 de milioane de euro, dublu faţă de nivelul de circa 30 de milioane de euro raportat anul trecut. Compania prognozează pentru acest an vănzări de circa 3.000 de unităţi, faţă de aproape 1.900 de unităţi anul trecut. Pentru 2008, obiectivul de vănzări a fost stabilit la 4.000-4.500 de unităţi. Mai mult, Toyota Romănia, importatorul general al mărcilor Toyota şi Lexus, estimează pentru acest an vănzări totale, pentru cele două branduri, de peste 10.000 de unităţi, in creştere cu 60% faţă de nivelul de 6.160 de unităţi realizat in 2006.

ACCESORII. Standul Falcon Electronics a lansat noi accesorii pentru automobile sub sloganul "Siguranţă şi confort in timp ce conduci". Este vorba despre Hornet CAN OEM, primul sistem de securitate auto digital şi Bury CC 9050, car-kit universal cu ecran şi conexiune prin Bluetooth. Falcon Electronics a relansat la SIAB linia de sisteme audio Kicker, prin expunerea a două maşini demo cu produse audio Kicker şi prin prezentarea a două configuraţii spectaculoase de subwoofere şi amplificatoare. Compania a acordat suport tehnic şi in amenajarea standului Jurnalul Naţional. Mulţumiri!

×
Subiecte în articol: auto