x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Avanpremieră Bologna 2010: Opel a dezvăluit noul Antara

Avanpremieră Bologna 2010: Opel a dezvăluit noul Antara

de Dragos Stoica    |    22 Noi 2010   •   17:04
Avanpremieră Bologna 2010: Opel a dezvăluit noul Antara

Urmând să fie prezentat pe 2 decembrie, în Italia, noul Opel Antara a fost deja dezvăluit de site-ul oficial al constructorului german, care a făcut publice astăzi şi primele detalii ale SUV-ului.

Cele mai importante modificări au apărut în cadrul motoarelor, ce sunt acum complet reproiectate, toate conforme cu norma Euro 5. De asemenea, cele două transmisii disponibile – manuală şi automată, ambele cu şase trepte de viteză – au suferit schimbări majore.

Cel mai nou model din gama de motoare este 2.2 CDTI Turbo diesel, care este disponibil în două variante de putere. Versiunea de 120 kW/163 CP oferă cu 36 CP mai mult decât predecesorul său, iar versiunea de 135 kW/184 CP oferă o putere mai mare cu 34 CP.

Varianta de 163 CP este disponibilă atât pentru versiunea cu tracţiune faţă sau cu tracţiune integrală, cât şi cu transmisia manuală sau automată cu şase trepte. Motorul de 184 CP oferă posibilitatea aceleiaşi alegeri şi este oferit împreună cu tracţiunea integrală ca dotare standard.

Gama de motoare pe benzină propune versiunea de 2,4 litri, cu patru cilindri, care are o putere de 125 kW/170 CP sau cu 30 CP mai multă putere. La fel ca la variantele diesel, acest motor este disponibil în ambele configurări ale tracţiunii şI transmisiei.

La exterior, constructorul a optat pentru o grilă frontală nouă, cu logo foarte vizibil. Proiectoarele de ceaţă au rame cromate, iar blocurile optice spate au fost modificate. Opţional, există jante din aliaj uşor de 19 inch. La capitolul siguranţei, frâna de parcare cu acţionare electrică este dotare standard.

×