x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Aventură 4X4

16 Noi 2007   •   00:00

Marcă italiană, Fiat Sedici (16, in romăneşte) este construit pe platform unei maşini japoneze (Suzuki) şi fabricat in Ungaria. O maşină cosmopolită, aşadar.

Viaţa este o continuă aventură, spune reclama la Sedici, iar această maşinuţă ar putea fi răspunsul la intrebarea: maşină de oraş sau de teren? Marcă italiană, Fiat Sedici (16, in romăneşte) este construit pe platform unei maşini japoneze (Suzuki) şi fabricat in Ungaria. O maşină cosmopolită, aşadar.



NOTA 10. Ceea ce iţi atrage in primul rănd atenţia la Sedici este designul exterior. Fiatul arată intr-adevăr foarte bine şi chiar trebuie să fii extrem de răutăcios ca să spui că este de fapt un Panda umflat cu pompa. Cu toate acestea, Sedici imprumută de la Panda căteva elemente - cheie pozitive: multifuncţionalitatea, buna manevrabilitate şi foarte buna ergonomie a spaţiilor interioare. Este genul de maşină după care lumea intoarce capul pe stradă, pentru că place de la prima vedere. Unde mai pui că in Romănia este o maşină destul de rar văzută pe străzi, ceea ce ădă bine" - romănilor le place să fie "altfel" cănd e vorba despre maşini.



COMENTARII. La interior insă avem ceva de comentat. Un minus pentru calitatea unor plastice. Un altul pentru "inghesuirea" comenzilor pe volan. Un plus pentru promptitudinea instalaţiei de climatizare şi a incălzirii scaunelor: eşti doar intr-un 4x4 de buzunar

Date tehnice

Motorizare:1,9 multijet/ 120 CP
Cutie: manuală
Viteză maximă: 180 km/h
Acceleraţie: 11,2 s pentru 100km/h
Preţ: 16.750 de euro

×
Subiecte în articol: auto