x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Aygo Mandarin. Puţin portocaliu în viaţa ta…

Aygo Mandarin. Puţin portocaliu în viaţa ta…

17 Mai 2012   •   19:39
Aygo Mandarin. Puţin portocaliu în viaţa ta…

Toyota a venit recent pe piata cu seria limitata Aygo Mandarin. Maneresi oglinzi in culoarea caroseriei, insertii interioare in culoarea caroseriei, jante din aliaj 14 (optional) sunt cele caterva artificii stilistice care transforma Aygo intr-un Aygo Mandarin. O culoare deosebit de frumoasa si de calda care, de ce nu, sa recunoastem, se potriveste masinutei…

In rest avem de-a face cu acelasi model. Bun de dat in oras, cu un motor suficient de economic (mare pacat ca la varianta testata nu exista computer de bord care sa iti indice cat de mult parametrii de consum se apropie de cei declarati). Suspensii comode si portbagaj..atat cat ne inchipuiam sa fie.

La interior culoarea portocalie te binedispune. Ce nu te incanta este plasticul alb amplasat in mijlocul bordului pe post de suport pentru reglarea temperaturii si a ventilatorului. Si inca o lacuna: Daca vrei sa actionezi fereastra din dreapta, va trebui sa te intinzi pana acolo, pentru ca pe consola soferului nu ai optiune. Norocul tau este ca masina nu este foarte lata si acasta micuta cascadorie iti iese.

Noi am testat:
● Motorizare: 1.0L VVT-i/68CP
● Cutie: manuala, 5
● Viteza maxima: 157kmh
● Acceleratie 0-100kmh: 14.2 s
● Consum: 5.3/3.9/4.4

×