x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Aglomerație pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană pe drumul spre Brașov și la intrarea în București

Aglomerație pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană pe drumul spre Brașov și la intrarea în București

de Redacția Jurnalul    |    30 Apr 2024   •   15:30
Aglomerație pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană pe drumul spre  Brașov și la intrarea în București

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că marți, la prânz, s-au format coloane de mașini la intrarea în București și pe drumul dintre Brașov și Ploiești.

Marți, la ora 14.00, pe A1 București-Pitești s-a format o coloană de autovehicule la intrarea în capitală, pe o distanță de aproximativ 6 kilometri. Altă coloană este pe tronsonul 86 – 94.

Pe DN 1 Ploiești-Brașov s-a format o coloană de autovehicule de aproximativ 5 kilometri, pe sensul de coborâre către Ploiești, între Azuga și Bușteni. În direcția de urcare se circulă ușor îngreunat în localitatea Comarnic, fără probleme majore, iar condițiile meteo sunt favorabile.

Pe A2 București-Constanța, valorile de trafic sunt în creștere pe sensul de mers către litoral. Nu sunt coloane, dar carosabilul este umed.

Pe A3 București-Ploiești se circulă fără probleme deși plouă, mai anunță Infotrafic. De asemenea, se circulă normal pe A4 Ovidiu-Agigea, DN 7 Pitești-Sibiu și DN 39 Constanța-Vama Veche.

×