x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul BMW, seria 3, generaţia 6

BMW, seria 3, generaţia 6

23 Feb 2012   •   21:00
BMW, seria 3, generaţia 6

Saptamana trecuta a marcat debutul pe pia­ta a celei de-a sasea generatii a BMW Seria 3 Sedan. De la lan­sa­re, noul model este disponibil trei linii de design (Sport Line, Modern Line, Luxury) si este disponibil in sapte versiuni de motorizare, 3 benzina si 4 diesel. Toate propulsoarele dispun de tehnologia TwinPower Turbo.

Noul BMW Seria 3 ofera o serie de tehnologii unice in segment pentru asistarea conducatorului auto. Se remarca sistemul Head-up Display full-color. In total, nu mai putin de sase ca­me­re video pot echipa noul BMW Seria 3.

Folosind display-ul central iDrive de mari dimensiuni, trei dintre acestea ofera imagini com­plete pentru o parcare facila, doua sunt utilizate pentru iesi­rea din spatii inguste, cu vizibilitate redusa.

Ultima camera vi­deo transmite informatiile direct catre un computer care le proceseaza pentru o serie extinsa de functii: avertizare la parasirea benzii de rulare, avertizare de coliziune frontala si tempomat activ cu reglarea vitezei si, in premiera pentru Romania, Speed Limit Info. Acesta din urma ofera informatii cu privire la viteza legala pe tronsonul de drum si depasirea interzisa co­re­land informatiile din sistemul de navigatie si semnele de circulatie.

×
Subiecte în articol: BMW