x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Bucătar de rezervă

Bucătar de rezervă

22 Aug 2007   •   00:00

In orice local ai intra, fără excepţie, eşti privit cu interes doar căteva secunde. Studiat şi căntărit din ochi de personalul din dotare, apoi ţi se pune o ştampilă invizibilă.

In orice local ai intra, fără excepţie, eşti privit cu interes doar căteva secunde. Studiat şi căntărit din ochi de personalul din dotare, apoi ţi se pune o ştampilă invizibilă. După această ştampilă eşti invitat să te aşezi. Dacă ştampila este, probabil, aurie, vei fi invitat intr-un loc unde vei fi servit ca la carte. Ştampilele aurii sunt inscripţionate diferit, astfel: "Atenţie, barosan cu bani, darnic!", "Atenţie, barosan zgărcit!", "Atenţie, cuminte! Barosan periculos, fără bacşiş!". Mai există ştampile simple, din cele cu: "Mănăncă orice, darnic!", "Mănăncă orice, bacşiş mic!", "Mănăncă orice şi aşteaptă!", "Grăbit, iritabil, dă-i să plece!". Dar mai sunt ştampilele periculoase, adică, cele cu roşu. Astea au inscripţia: "Dubios, studiază-l atent!", "Dubios, filează tot! Stai cu ochii pe el!", "Dubios, consumă puţin, filează. Fii serviabil, anunţă şefu'!".

×
Subiecte în articol: bucătar de rezervă