Acum e moda cărţilor de bucate. În orice librărie sau la orice stand stradal parcă sar pe tine o mulţime de titluri, care mai de care mai ademenitoare. Toate îţi oferă reţete de produse extrem de sofisticat ornate, de te bagă în sperieţi.
Acum e moda cărţilor de bucate. În orice librărie sau la orice stand stradal parcă sar pe tine o mulţime de titluri, care mai de care mai ademenitoare. Toate îţi oferă reţete de produse extrem de sofisticat ornate, de te bagă în sperieţi. Dacă eşti începător, pe parcursul a cel puţin 300 de pagini te convingi că nu vei putea niciodată să prepari un piure de urzici aşa cum e cel din fotografia prezentată. Sau o mămăliguţă cu tochitură care arată ca o operă de artă. Reţeta e la fel cu cea de la bunica, numai că ornarea e ceva ca la casele de modă care prezintă ţoale şi accesorii doar pentru şocat publicul dornic de senzaţii tari. Ce aveţi, frate? E aşa de greu să faceţi cărţi de bucate în care să-i învăţaţi pe începători să gătească, şi apoi să-i îndemnaţi să-şi orneze produsele obţinute după propria imaginaţie? Nu-i mai umiliţi, oameni buni!