x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Bucătar de rezervă

Bucătar de rezervă

de Veronica Bectas    |    26 Aug 2010   •   00:00

Azi m-am străduit să mă opresc în piaţă, doar la fructe.
Vreau să fac ceva sucuri proaspete de fructe. Dar nu oricum. Să iau fructul, să-l storc şi să-i beau sucul.
Mare scofală! Puteţi zice, dar este o scofală, pentru că, după sfatul medicului, trebuie să ştiu perfect ce suc pot să beau. Un suc poate fi de-a dreptul otrăvitor pentru organismul meu. Important este să ştiu ce-mi prieşte şi ce nu. Deci, am cumpărat, pentru că tot ajunsesem acolo, un kilogram de mere, un kilogram de pere, un kilogram de portocale.
Gata!, mi-am zis, cumpăr în altă zi, după ce mă documentez. Dacă reacţionez bine după ce beau sucurile astea, încep să le combin după reţetele date prin revistele de specialitate şi fac o cură care să mă ajute să mă detoxifiez şi să mă vitaminizez.

×
Subiecte în articol: bucătar de rezervă