x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

C3 Picasso

de Sebastian S. Eduard    |    12 Iun 2009   •   00:00
C3 Picasso
Sursa foto: /

Smart family car, zicem noi



Lansată cu numai câteva săptămâni în urmă pe piaţa românească, C3 Picasso este o maşinuţă de zile mari. În primul rând te face să zâmbeşti imediat ce o vezi: arhitectura complet nouă, dar şi culorile bine alese fac din ea o maşină care te binedispune din prima. În plus, oamenii întorc capul după ea pe stradă, semn că nu treci neobservat iar comentariile - citeşti în ochii trecătorilor - nu au cum să fie depreciative.

Senzaţia de "fun" rămâne şi când urci în spatele volanului. C3 Picasso este o maşină extrem de  încăpătoare, cu extrem de multe spaţii de depozitare, suspensii confortabile şi o ţinută de drum bunicică. Ceea ce însă te dă pe spate este consumul. Experimentând maşinuţa timp de 2-3 zile prin circulaţia rarefiată a unui Bucureşti de week-end am observat că poate scoate medii chiar sub cele oficiale. Chiar aşa, ce ziceţi de o maşinuţă care să consume în jur de 5-6 litri de motorină în mediul urban?

Şi încă un amănunt. Varianta Exclusive vine în dotarea standard cu Radio MP3, senzori parcare, airbag-uri, pilot, prtoiectoare, volan piele şi multe, multe altele. Mai ai de ales culoarea şi jantele. Practic, nu?

Noi am testat
 Motorizare: 1,6 L 110CP FAP Exclusive Airdream
 Acceleraţie: 0-100 km/h: 11,2 s
 Viteza maximă: 183 km/h
 Consum: 6,4/4,9/4,1 l

NEWS


TOP DEKRA.
Conform raportului asupra fiabilităţii maşinilor inspectate, realizat de DEKRA, una dintre cele mai importante companii specializate în efectuarea inspecţiilor tehnice periodice, Audi este marca auto ce oferă publicului cea mai fiabilă maşină din lume. Modelul A6 s-a situat pe primul loc în clasamentul general realizat de DEKRA pe toate categoriile de kilometraj şi clase. De asemenea, modelele Audi A4 şi Audi A8 au ocupat poziţii fruntaşe în topurile realizate pe categorii de kilometraj.
4962-94118-36_38tv2copy.jpg
BEST OF THE BEST. În fiecare an, revista Robb Report, o autoritate în domeniul produselor şi serviciilor de lux, face o serie de teste pentru a găsi pe cel mai bun din toate categoriile de lux, incluzând maşini, iahturi, ceasuri, staţiuni de vacanţă, vinuri. Maserati Quattroporte Sport GT S a câştigat trofeul "Best of the Best" la categoria limuzine, învingând unii dintre cei mai valoroşi competitori, aşa cum sunt: Bentley Continental Flying Spur Speed şi noul  BMW 750Li. Este, de fapt, a treia oară când modelul Quattroporte câştigă trofeul "Best of the Best", de la revista Robb Report - Quattroporte în 2004,  Quattroporte Sport GT în  2006 şi Quattroporte Sport GT S în 2009.

×
Subiecte în articol: auto