x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Dacia Dokker şi Dokker Van, lansate azi pe piaţa românească. Vezi cum arată noile modele (VIDEO)

Dacia Dokker şi Dokker Van, lansate azi pe piaţa românească. Vezi cum arată noile modele (VIDEO)

18 Sep 2012   •   05:37
Dacia Dokker şi Dokker Van, lansate azi pe piaţa românească. Vezi cum arată noile modele (VIDEO)

Compania Automobile Dacia, detinuta de grupul francez Renault, lanseaza astazi pe piata romaneasca modelele Dokker si Dokker Van, produse la uzina din Tanger, Maroc.


Dacia Dokker este un combi cu 5 locuri destinat unei utilizari mixte, atat in scop personal, cat si profesional, iar Dacia Dokker Van este o furgoneta care vizeaza in principal micii comercianti si intreprinzatori.

Cele doua modele, lansate dupa Dacia Lodgy, model dezvaluit la inceputul anului 2012, au inceput sa fie comercializate incepand din iunie 2012 in Maroc si in toamna aceasta vor ajunge in toata Europa, anunta Agerpres. Aceste doua noi vehicule, fidele valorilor marcii Dacia, propun prestatii generoase la un pret accesibil, potrivit constructorului autohton de automobile.

Dacia Dokker si Dokker Van sunt propuse, in functie de tara, cu 4 motorizari: noua motorizare pe benzina 1.2 TCe 115 CP, motorizarea pe benzina 1.6 MPI 85 CP, precum si motoarele diesel 1.5 dCi 75 CP si 90 CP. Cele doua motoare diesel care beneficiaza de eticheta Dacia eco2 afiseaza un consum de numai 4,5 l/100 km si genereaza emisii de CO2 de 118 g/km.



×