x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Design Pininfarina in... bucătărie

Design Pininfarina in... bucătărie

30 Aug 2007   •   00:00

Apreciem din ce in ce mai tare un design de calitate, pentru că el ne aduce exact ceea ce ne dorim, anume: uşurinţă in exploatare şi un aspect mai mult decăt plăcut al obiectului vizat.

Noul sistem multicooking

Apreciem din ce in ce mai tare un design de calitate, pentru că el ne aduce exact ceea ce ne dorim, anume: uşurinţă in exploatare şi un aspect mai mult decăt plăcut al obiectului vizat. Numele mari din domeniul designului industrial aduc o garanţie in plus asupra calităţii obiectelor care poartă aceste semnături. Ca atare, companiile din domeniul amenajărilor, şi nu numai, se străduiesc să atragă designeri celebri pentru proiectarea produselor lor.

Sistemul propus

Combinănd facilităţile funcţionale cu designul avangardist propus de Pininfarina (casa de design care lucrează pentru cele mai cunoscute firme de amenajări interioare şi pentru cele mai faimoase branduri de automobile), a fost compus şi sistemul multicookingdin imagine. Este compus din chiuvetă din inox, plită cu cinci arzătoare şi o hotă cu o formă originală (cilindrică) şi este propus de Franke. Vedeta sistemului este bateria Franke Opera Crom, al cărei design futurist a fost realizat de Casa Pininfarina.

Cafeaua perfectă

Cei mai mulţi dintre noi nu măsurăm cantitatea de lapte atunci cănd o adaugăm peste cafea. Turnăm pănă cănd ni se pare nouă că am atins măsura potrivită şi avem surpriza ca atunci cănd bem să descoperim că ne-am inşelat. Pentru a preintămpina această neplăcere a fost născocit produsul din imagine, o cană "codată" in interior cu "coduri-cheie" pentru a aprecia tăria ceaiului sau a cafelei. Vi se pare că este prea tare băutura preferată? Adăugaţi lapte pănă cănd capătă culoarea ce descrie tăria pe care o preferaţi! Poate fi comandată online la adresa: www.suck.uk.com.

Bijuterie de frigider!

A fost lansat şi pe piaţa din Romănia frigiderul LG decorat cu cristale Swarovski de către celebrul pictor coreean Seung-rim Ha. Renumitul pictor a conceput motive florale pentru frigiderele şi maşinile de spălat LG, designerii companiei venind cu ideea de a incrusta şi cristale Swarovski, oferindu-le astfel un aspect mai sofisticat. LG intenţionează să extindă linia de produse cu accente artistice şi pentru alte produse din gama de aparatură electrocasnică.

×