x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Evenimente: Festivalul ProEtnica.

Evenimente: Festivalul ProEtnica.

29 Aug 2007   •   00:00

In perioada 17- 25 august, Sighişoara a fost, pentru a şaptea oară, centrul de intălnire al tuturor comunităţilor etnice din Romănia.

In perioada 17- 25 august, Sighişoara a fost, pentru a şaptea oară, centrul de intălnire al tuturor comunităţilor etnice din Romănia. Cei peste 850 de reprezentanţi ai celor 20 de comunităţi etnice existente in ţara noastră au avut astfel şansa de a-şi prezenta valorile culturale reprezentative in cadrul spectacolelor de dans şi de muzică, dar şi al dezbaterilor şi atelierelor. Prezenţa a peste 30.000 de spectatori, an de an, a făcut ca acest festival să devină unul dintre cele mai importante din Europa de Est.

In ţară

29 august. Tărgul Pepenilor, Sărmaşu, judeţul Mureş. Pepenii roşii şi galbeni se vor lăfăi in soare pentru a-i convinge pe vizitatori să ii ia acasă. Dacă intrebaţi gospodinele din zonă, poate aflaţi şi reţete de dulceţuri.

27-31 august. Agralimex, Alexandria. Tărgul se adresează specialiştilor din agricultură şi alimentaţie, fiind un excelent prilej pentru schimburi de experienţă şi idei de afaceri.

1-2 septembrie. Tărgul Olarilor, Sibiu. Complexul Muzeal Astra este pentru două zile un adevărat centru pentru cei care vor să vadă arta olăritului in toată splendoarea ei.

In lume

29 august-2 septembrie. IPF 2007, India. Evenimentul anual se adresează celor din industria de prelucrare a alimentelor.

1 septembrie. Gourmet 2007, Tunisia. Arome mediteraneene, gusturi africane exotice, dar şi incitante mirodenii asiatice vor face deliciul celor care vor participa la acest eveniment.

2-4 septembrie. Hospitality NZ, Noua Zeelandă. Industria ospitalităţii din insulă işi va prezenta realizările şi aspiraţiile intr-un eveniment de mare amploare. (C.C.)

×
Subiecte în articol: agenda