x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Evenimente: "La mult gust bun, Brava!"

Evenimente: "La mult gust bun, Brava!"

18 Iun 2009   •   00:00
Evenimente: "La mult gust bun, Brava!"

Muzică, lume multă, voie bună şi bucate alese! Acestea au fost ingredientele evenimentului care a avut loc la 2 iunie, dată la care singura televiziunea gastronomică a aniversat un an de gust bun.



Invitaţii, prietenii apropiaţi, ziarişti au avut un meniu ales: plimbări cu ATV-ul prin pădurea din imediata apropiere, somelierul Sergiu Nedelea a sabrat (deschiderea cu sabia) o sticlă de vin spumant ce conţinea foiţe de aur, Antonio Passarelli a preparat ratatouille la tigaie şi la cuptor, iar Gabriele Zahardelli a încântat audienţa cu brioşe şi şarlote.

După ce s-au desfătat cu bucatele alese pregătite de marii maeştri culinari, invitaţii au "gustat" şi... aer curat de munte la borcan! Asociaţia Bate Şaua să Priceapă Iapa n-a venit cu mâna goală la petrecere, tinerii biciclişti aducând invitaţilor borcane "pline ochi" cu aer proaspăt de munte. (M.B.)


În ţară
17-21 IUNIE. TOMIS YACHT. CONSTANŢA
În portul turistic Tomis are loc un târg de ambarcaţiuni de agrement, sportive şi de pescuit, mobilă pentru terase, camping.

22-24 IUNIE. EXPOAPA. BUCUREŞTI
La Palatul Parlamentului se desfăşoară o expoziţie specializată în promovarea noilor tehnologii în domeniul alimentării cu apă.

24-28 IUNIE. KID'S EXPO. BACĂU
La Casa de Cultură din oraş se organizează un salon cu produse pentru nou-născuţi şi copii 1-12 ani.


În lume
16-20 IUNIE. FOODEXPO 2009. DAMASC, SIRIA
Sunteţi aşteptaţi la cea de-a şaptea ediţie a Expoziţiei Internaţionale de mâncăruri.

18-20 IUNIE. ZILELE ÎNGHEŢATEI
Le Marsm Iowa. Cei prezenţi vor putea gusta numeroase sortimente de îngheţată şi vor afla tot ce se poate despre desertul răcoros.

19 IUNIE. FESTIVALUL PUIULUI
Crewe, Virginia. La eveniment sunt aşteptaţi toţi iubitorii preparatelor din pui. Ei vor afla şi reţete pe care le vor putea încerca acasă. (C.D.)

×
Subiecte în articol: agenda