x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Formula 1: Alonso şi-a prelungit contractul cu Ferrari până în 2016.

Formula 1: Alonso şi-a prelungit contractul cu Ferrari până în 2016.

19 Mai 2011   •   09:08
Formula 1: Alonso şi-a prelungit contractul cu Ferrari până în 2016.

Scuderia Ferrari a anuntat, joi, ca pilotul spaniol Fernando Alonso si-a prelungit contractul pana la sfarsitul sezonului 2016.

Dublul campion mondial va concura astfel pentru echipa de la Maranello cel putin pana in 2016 si spune ca doreste sa-si incheie cariera in Formula 1 la Ferrari mai ales ca in acel moment va avea deja 35 de ani.

"Sunt foarte fericit ca am ajuns la acest acord. M-am simtit bine la Ferrari din prima clipa si acum o consider ca o a doua familie pentru mine. Am incredere deplina in barbatii si femeile care lucreaza la Maranello si in cei care ii conduc. Prin urmare, era firesc sa-mi prelungesc relatia pe termen lung cu o echipa la care intr-o zi imi voi incheia cariera in Formula 1", a precizat Alonso intr-un comunicat de presa.

La randul sau, presedintele Luca di Montezemolo s-a declarat fericit ca a prelungit intelegerea unui pilot cu mentalitate de invingator precum Alonso, chiar si in cele mai dificile circumstante. "Fernando are toate calitatile necesare, atat tehnice cat si personale, pentru a juca un rol fundamental in istoria Ferrari si sper s-o imbogatim cu noi victorii foarte curand", a declarat boss-ul de la Maranello.

Contractul semnat initial de Fernando Alonso era valabil pana la sfarsitul sezonului 2012. Anul trecut, spaniolul a incheiat pe locul al doilea in intrecerea pilotilor la primul sau an la Ferrari.

×
Subiecte în articol: ferrari formula 1 fernando alonso auto&moto