x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Gamă de piese pentru birou cu funcţionalitate neaşteptată!

Gamă de piese pentru birou cu funcţionalitate neaşteptată!

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    04 Dec 2008   •   00:00

Din gama mobilierului pentru birou, avem să vă propunem un nou concept de birou modular prezentat în cadrul reputatului târg Orgatec 2008.



Orgatec Office & Facility, cel mai important târg european din domeniul ambientului de birou, este organizat o dată la doi ani în KÖLN, Germania şi prezintă toate noutăţile companiilor specializate în amenajarea spaţiului de lucru. Conceptul despre care vorbim în acest material se numeşte Kei şi este marcă a brandului Bulo. Este un concept de birou modular, cu formă organică de piatră.
Birourile din această gamă pot crea combinaţii surprinzător de elegante. Se pot grupa şi regrupa până la şapte mese de acest fel, în diverse moduri, în funcţie de ingeniozitatea ocupanţilor şi de stilul de muncă (individual sau în echipă). Astfel, Bulo promovează "individualitatea colectivă", în aceeaşi idee cu celulele dintr-un organism viu sau cu pietrele de pe o plajă.

ELEMENT ORIGINAL
Biroul Kei are un element de design neaşteptat: "buzunarul" negru, care atrage atenţia sub suprafaţa albă a mesei. Este de fapt un spaţiu ingenios, cu rol dublu. Vasul alb de porţelan care acoperă "buzunarul" direcţionează cablurile şi, în acelaşi timp, serveşte ca spaţiu de depozitare pentru telefonul mobil, chei, instrumente de scris, mici obiecte personale etc. Începând cu luna ianuarie 2009 gama Kei va fi adusă în România de reprezentantul oficial al mărcii Bulo, Hansen Office Furniture.

PRODUSE LA PREŢURI REDUSE
Până la sfârşitul anului de catalog 2009 (31 august 2009) Ikea oferă preţuri de la 10% până la 25% mai mici pentru aproximativ 500 de produse.
Cornel Oprişan, retail manager IKEA România, ne explică prin exemplificări punctuale reducerile de preţuri: " În prezent vindem de trei ori mai multe canapele din piele VRETA, de două locuri, faţă de cât vindeam la introducerea lor în magazin, în urmă cu aproximativ 12 luni. Un volum mai mare al vânzărilor ne-a permis să comandăm un număr mai mare de canapele de la furnizor, reducând astfel costul de achiziţie şi pe cel de transport pe fiecare produs. De aceea, preţul unei canapele a scăzut de la 2.490 la  1.990 RON.
Un alt produs, tigaia grătar SKÄNKA  s-a triplat ca volum al vânzărilor în decursul a şase luni de zile. Acest lucru ne-a permis în primul rând să comandăm mai multe de la furnizor dar şi să le transportăm, din fabrică direct în magazin. De ce? Pentru că am depăşit cantitatea minimă impusă de furnizor pentru livrările directe. Astfel, am reuşit să diminuăm preţul tigăii cu aproape 20%: de la 59,9 RON la 49,9 RON."
Şi exemplele pot continua…

COLECŢIE DE ORNAMENTE
Cu siguranţă, îţi doreşti să-ţi impresionezi prietenii în seara de Crăciun invitându-i să se aşeze la o masă aranjată impecabil... O nouă colecţie de decoraţiuni este disponibilă din luna noiembrie în magazinul retailerului danez de mobilier BoConcept.
O colecţie ce propune globuleţe, steluţe, fulgi de nea, tăviţe sau suporturi de lumânări care să împodobească masa şi bradul de Crăciun în cel mai original mod!

×