x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Imprimeuri, culoare şi stil retro

Imprimeuri, culoare şi stil retro

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    23 Oct 2008   •   00:00

Electrocasnicele colorate sunt produse ce devin punct central al atenţiei în spaţiul care le adoptă. Moda lor este una ce prinde cu precădere în rândul celor mai îndrăzneţi, a celor care au curajul să renunţe la alb, negru sau gri când vine vorba despre alegerea acestora.

Este nevoie de creativitate pentru a reuşi integrarea lor în contextul coloristic ambiental. Şi atunci când electrocasnicele mai au şi un design clasic – exprimat prin forme rotunjite–, potrivirea lor în ambient este cu atât mai delicat de realizat.

Însă felul în care arată la final încăperea merită tot efortul!

BRAND DE RENUME
Un nume în producţia de electrocasnice construit şi pe aceste două particularităţi, anume culoare şi design clasic, “învechit”, este Smeg. Despre acest producător italian de electrocasnice tehnologic avansate, având un stil deosebit, avem să vă spunem că “s-a oprit” şi în România.

Un recent comunicat de presă furnizat de comunicatedepresa.ro ne informează asupra faptului că prestigioasa marcă este importată oficial în România de MinervaCom  (www.minervacom.ro). Pe lângă frigidere pentru care brandul este atât de cunoscut, acesta mai produce şi cuptoare, plite, maşini de spălat vase, maşini de spălat haine, hote.

Cu stilul său rafinat, liniile discrete şi ingineria din spatele materialelor sau a tehnologiilor, producătorul s-a angajat să ofere o nouă abordare a electrocasnicelor încorporabile de bucătărie.

 

Performanţe audio-video la HIFI arena – Romanian Home Entertainment Show

În perioada imediat următoare, respectiv 13-16 noiembrie, are loc în organizarea Expotek cea de-a VI-a ediţie HIFI arena – Romanian Home Entertainment Show. Expoziţia se va desfăşura în 25 de camere ale Hotelului Radisson SAS, transformate pentru 4 zile în platforme de testare a celor mai sofisticate şi performante sisteme audio-video.

Printre noutăţile acestei ediţii se numără: noul sistem de boxe Lifestyle Bose Homewide Powered de la Datasoft; incinte acustice High-End “The Nordic Tone”, prezentate în premieră în România de Audiotehnic; seria de LCD-uri Hitachi UT (Ultra Thin) şi conceptul “Fits in beautifully” de la MGT Educational; LCD-urile MediaLine cu navigare pe Internet, LCD-urile AquaVision pentru baie sau medii cu umiditate ridicată, difuzoarele High-End de sticlă Waterfall Audio de la RomAudioVideo.

×