x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

16 Sep 2007   •   00:00

RENAULT - Sandero ar putea fi produs la Mioveni

Renault a anunţat la Salonul Auto de la Frankfurt modelul Sandero, bazat pe platforma Logan. Acesta va fi produs in Brazilia, este destinat pieţei latino-americane şi va ajunge in 2008 şi in Europa, unde va fi văndut sub brandul Dacia. Carlos Ghosn, preşedintele Renault, a declarat că acum singura fabrică europeană ce poate produce modelul este cea de la Piteşti. Asemănător Loganului, şi acest model ar putea fi văndut sub diferite nume.

Â

SCHIMBARE - Kia trece pe design agresiv

Coreenii de la Kia au făcut senzaţie la salonul de la Frankfurth cu modelul super sport Kee. Concept-car-ul are 4,324 m lungime şi este echipat cu un motor Mue II de 2 litri cu 6 cilindri in V şi care dezvoltă 200 de cai putere. Modelul prefigurează designul viitor al mărcii.

Â

GRIJĂ - Motor cu emisii mici de CO2

Peugeot a prezentat noua gamă 308. In cadrul acesteia se remarcă modelul Hybride HDI, un diesel de 1,6 litri ce dezvoltă 110 cai putere, care lucrează alături de un motor electric de 22 cai putere. Consumul este de 3,4 l/100 km şi degajează doar 90 de grame de bioxid de carbon pe kilometru.

×
Subiecte în articol: auto