x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Info Auto 5 august 2007

Info Auto 5 august 2007

de Jurnalul National    |    05 Aug 2007   •   00:00
Info Auto 5 august 2007

Kia va prezenta la Frankfurt la 11 septembrie noul concept-car coupe sport. Realizat la indicaţiile designerului-şef Peter Schreyer in Europa, noul concept-car, al cărui nume este incă ţinut ascuns, este un coupe 2+2.

CRAIOVA - Investiţie de 675 de milioane de euro

In cazul in care va căştiga licitaţia pentru cumpărarea fostei fabrici Daewoo din Craiova, compania Ford Motor a garantat investiţii de minimum 675 de milioane de euro. De asemenea, locurile de muncă ar putea ajunge la totalul de 9.000, iar producţia de autovehicule s-ar cifra la aproximativ 300.000 de maşini anual. In 2006, fabrica de la Craiova a produs 24.000 de autovehicule şi 116.000 motoare.

KIA - Prezintă un coupe sport

Kia va prezenta la Frankfurt la 11 septembrie noul concept-car coupe sport. Realizat la indicaţiile designerului-şef Peter Schreyer in Europa, noul concept-car, al cărui nume este incă ţinut ascuns, este un coupe 2+2. "Am inceput această aventură cu Kia ex_cee’d cabrio, prezentată la Tărgul de la Geneva, iar la Frankfurt sunt convins că Kia va surprinde intreaga lume automobilistică cu acest coupe sport", a spus acesta.

SKODA - Cehii atacă Australia

Dacă pănă acum s-a comercializat pe patru continente, marca Skoda se extinde. Incepănd din luna octombrie, mai exact după Salonul Auto de la Sydney, Skoda va dispune de o reţea de 14 dealeri pe cuprinsul Australiei. In prima fază, pe continentul de la Antipozi vor fi comercializate modelele Roomster şi Octavia, Australia devenind astfel cea de-a 100-a piaţă de desfacere a firmei cehe.

×
Subiecte în articol: auto