x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ploaia a făcut ravagii în Sinaia. Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru evacuarea apei de pe carosabil

Ploaia a făcut ravagii în Sinaia. Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru evacuarea apei de pe carosabil

de Redacția Jurnalul    |    06 Mai 2024   •   20:23
Ploaia a făcut ravagii în Sinaia. Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru evacuarea apei de pe carosabil

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni, în staţiunea Sinaia pentru evacuarea apei care s-a strâns pe partea carosabilă a DN 1, în zona gării, în urma unei ploi abundente.

"Pe DN1 E 60, în staţiunea Sinaia, pe sectorul de drum cuprins între km 123+300 şi 123+400, s-a format o acumulare de apă pe tot spaţiul părţii carosabile şi pe acostamentul neconsolidat, aspect ce a generat îngreunarea traficului rutier în zonă, ca urmare a precipitaţiilor. La faţa locului sunt prezenţi poliţiştii care acţionează pentru fluidizarea traficului rutier şi pentru preîntâmpinarea unor evenimente rutiere", informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru evacuarea apei de pe carosabil, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

De asemenea, pompierii au intervenit pentru evacuarea apei şi de pe o porţiune a străzii Mihail Kogălniceanu din oraşul Sinaia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: ploaie sinaia pompieri