x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul La gura şemineului... ecologic

La gura şemineului... ecologic

08 Dec 2007   •   00:00

Pentru că vin Sărbătorile de iarnă şi imaginea şemineului care să incălzească casa este atăt de pregnantă şi de dorită in aceste momente, am ales să vă prezentăm un astfel de produs cu caracter de noutate pentru piaţa de amenajări de la noi.

Pentru că vin Sărbătorile de iarnă şi imaginea şemineului care să incălzească casa este atăt de pregnantă şi de dorită in aceste momente, am ales să vă prezentăm un astfel de produs cu caracter de noutate pentru piaţa de amenajări de la noi. Anume, şemineul ecologic, inspiraţi fiind de produsele pe care le-am descoperit comercializate de firma Ideal Blue (www.idealblue.ro). Şemineele ecologice sunt astfel denumite pentru că utilizează ca şi combustibil, bioetanolul (alcool denaturat), un combustibil regenerabil care nu este dăunător mediului. Gazele degajate nu sunt toxice, produsele rezultate in urma arderii fiind: dioxidul de carbon, aburul şi căldura. Nu au nevoie de coş pentru evacuarea gazelor arse, guri de ventilare sau racordarea la surse de gaz.

Gama de şeminee pe care am descoperit-o aici este una extrem de interesantă şi ca apariţie. Spunem asta pentru că ele sunt construite intr-un cadru de inox şi pot fi incluse/ incastrate intr-o gamă largă de "suporturi" din diferite materiale: pereţi de zidărie/beton cu cavităţi, pereţi despărţitori din gips-carton, corpuri de mobilier.

Pentru spaţiile limitate

"Gama de maşini de spălat rufe cu incărcare superioară Whirlpool este singura de pe piaţă care are clasă energetică A+, adică un consum de energie cu 25% mai redus decăt produsele din clasa imediat următoare", a afirmat Mioara Bolozan, Marketing Manager la compania mai sus menţionată, in cadrul unui comunicat de presă emis săptămăna trecută.

Această gamă de produse, este una adresată in special persoanelor care locuiesc in apartamente, garsoniere, persoane care au un spaţiu limitat pentru obiectele electrocasnice, dar ştiu căt le sunt de utile. Dotate cu rotile, maşinile de spălat cu incărcare verticală sunt foarte uşor de instalat şi de mutat, adaptăndu-se spaţiului existent. Aceste produse pot fi achiziţionate din magazinele specializate la preţuri cuprinse intre 1.125 şi 1.535 RON cu TVA inclus.

×