x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Laguna Coupe - Maşina lui Dan Petrescu...

Laguna Coupe - Maşina lui Dan Petrescu...

de Sebastian S. Eduard    |    18 Dec 2009   •   00:00
Laguna Coupe - Maşina lui Dan Petrescu...

Dacă v-a plăcut Megane Coupe, atunci, cu siguranţă Laguna Coupe o să vă extazieze. Mai mult rafinament şi aceeaşi alură elegantă şi sportivă fac din Laguna Coupe o maşină care îţi poate inspira pasiune. Şi unde mai pui că cel mai în vogă antrenor român al momentului - Dan Petrescu - conduce o astfel de limuzină...



Coupe-ul este în primul rând o încântare pentru fanii Laguna. Forma exterioară face toţi banii (şi nu puţini, vreo 27.000 de euro la pornire), iar la interior spaţiul generos face casă bună - sau să-i zicem habitaclu bun - cu materialele de foarte bună calitate.

Laguna Coupe nu este, totuşi, o maşină cu care ai dori să faci naveta prin traficul bucureştean. Volumul exterior este substanţial (doar te afli într-un "executive"), iar consumul va fi şi el semnificativ mai mare decât cel din carte. În plus, nu te aştepta ca vehicolul să "sprinteze" din semafor în semafor fără costuri suplimentare.

Comportamentul în afara oraşului este însă cel cu care orice Laguna ne-a obişnuit. Pur şi simplu îţi vine să-ţi faci de lucru într-un oraş la 200 de kilometri depărtare doar pentru plăcerea pură de a conduce.

Renault Laguna Coupe este prezentă la noi cu două motorizări: una pe benzină (2.0 L/170CP) şi una pe motorină (2.0dCi/150CP).

Noi am testat
 Motorizare: 2.0L Turbo/170CP
 Acceleraţie: 0-100 km/h: 9,2 s
 Viteza maximă: 220 km/h
 Cutie: automată
 Consum: 13/6,5/8.8 l

NEWS

5465-109806-m1_hires.jpg

INFINITI M.
Noul sedan de lux performant de la Infiniti va fi vândut în Europa pentru prima oară, începând cu 2010. Prezentând caracteristici noi în industria auto, precum tehnologia avansată Safety Shield. Infiniti este primul model M care va fi disponibil pe toate cele 34 de pieţe pe care marca Infiniti este prezentă, inclusiv în Europa de Vest. O alternativă mai exclusivistă la tradiţionalele modele robuste din clasa sedanurilor de lux, linia M va fi pusă în vânzare în saloanele auto europene din septembrie 2010 în variantele cu motoare V6, urmând ca o variantă hibridă inovatoare, pe benzină şi electrică, să se alăture gamei europene în 2011.  

5465-109807-bentleymulsanne_interior.jpg

MULSANNE. Bentley pregăteşte pentru 2010 lansarea noii nave amiral: Mulsanne. Până acum, la fabrica Bentley din Crewe, Anglia, au fost organizate peste 1.000 de vizionări private pentru Mulsanne. Numeroase astfel de evenimente au avut loc la diferite reprezentanţe din Marea Britanie, Europa şi SUA.  Noua navă amiral Bentley prezintă o paletă variată de 114 culori pentru caroserie, 21 de culori pentru mochetă, nouă finisaje de furnir din lemn natural şi 24 de culori pentru pielea de la interior. Printre altele...

×
Subiecte în articol: auto