x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Maşina visurilor

Maşina visurilor

24 Aug 2007   •   00:00

Simona Pătruleasa şi-a văzut visul cu ochii... pentru că şi-a cumpărat maşina visurilor. "Am carnet de 13 ani, insă... nu am avut niciodată maşină", povesteşte Simona.

Simona Pătruleasa şi-a văzut visul cu ochii... pentru că şi-a cumpărat maşina visurilor. "Am carnet de 13 ani, insă... nu am avut niciodată maşină", povesteşte Simona. "Sătulă să tot dau banii pe taxiuri, mi-am spus că ori imi iau această maşină, ori nu-mi mai cumpăr niciodată alta."

Simona s-a indrăgostit de modelul B180 CDI anul trecut, cu ocazia unei vacanţe in Italia. I-a plăcut atăt de mult, incăt şi-a spus că ori işi ia maşina asta, ori... renunţă. Nu a renunţat şi, iată, acum este posesoarea unui Mercedes B Classe, pe care, subliniază, l-a luat cu banii ei.

"Prin presă s-au scris fel de fel de răutăţi. Ba că mi-am văndut casa pentru a-mi lua maşină, ba că, de fapt, maşina este un cadou de la prietenul meu... Realitatea este că maşina e cumpărată din banii mei şi sunt foarte măndră de asta." De specificat că, dacă adăugăm şi dotările suplimentare, maşina Simonei ajunge undeva pe la 30.000 euro.

CALITĂŢI. Maşina are mai multe calităţi, crede Simona. In primul rănd este "mare" şi, dacă trecem peste tachinările colegului Mircea Badea, care o intreabă tot timpul "pe ce rută circulă" (aluzie la maşinile pătrăţoase DAF sau ICARUS), trebuie să spunem că ii inspiră siguranţă. Apoi, are cutie automată, ceea ce este o altă calitate, mai ales cănd ne găndim la traficul din Bucureşti. In plus, este o maşină care i se potriveşte. Şi... am uitat... este o maşină care se conduce foarte bine desculţă. Pentru că aşa conduce Simona.

Un cadou de zile mari. Inainte de a-şi lua maşina, Simona i-a făcut tatălui ei un cadou. Anume... tot o maşină. Cu complicitatea mamei, a comandat un Polo Happy la reprezentanţa VW din Rămnicu Vălcea, ca şi cănd ar fi pentru ea, şi l-a rugat pe tatăl ei să treacă pe acolo să-i ridice maşina. Apoi, in timp ce părinţii ei erau in autoturism, intorcăndu-se acasă, i-a dat telefon tatălui ei şi a spus că maşina ii aparţine şi este un cadou de ziua lui.

Date tehnice:

Motorizare : 2.0 L, 109CP diesel

Cutie : autotronic CVT

Viteză maximă : 178 km/h

Acceleraţie : 0-100 km/h: 11,3 secunde

Consum : 7,6/4,7

Preţ DDP : 25.132 euro

×
Subiecte în articol: auto masina