x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Mazda6 facelift dezvaluită oficial

Mazda6 facelift dezvaluită oficial

27 Ian 2010   •   00:00
Mazda6 facelift dezvaluită oficial
Sursa foto: auto.ro/

Versiunea restilizată a modelului Mazda6 a fost lansată pe piaţa din Japonia şi se bucură de o nouă motorizare şi un şasiu îmbunătăţit, pentru o ţinută de drum mai bună, potrivit auto.ro



Facelift-ul operat de Mazda conferă modelului de clasa medie un aspect sportiv şi constă într-o nouă parte frontală care a fost adaptată noii filosofii de design Zoom-Zoom.

Astfel, Mazda6 facelift a primit o grilă în cinci puncte, aerisiri laterale mai mari, un spoiler redesenat, noi jante din aliaj de 17 şi 18 inch şi blocuri optice posterioare retuşate. Adiţional, vor fi oferite două noi culori pentru caroserie, Clear Water Blue Metallic şi Midnight Bronze Mica.

Interiorul vine cu noi materiale pentru tapiţerie şi feţele uşilor, finisaje lucioase de efect pentru consola centrală şi inserţii cromate pentru comenzile radioului, instalaţia de climatizare, spiţele volanului, schimbătorul de viteze şi pentru clanţele portierelor. Şasiul a fost revizuit pentru un comportament rutier superior, în special la viteze mari, iar pentru asta inginerii niponi au operat câteva modificari la nivelul direcţiei şi al suspensiilor.

În ceea ce priveşte gama de motorizări, aceasta a primit noul propulsor 2.0 DISI cu injecţie directă de benzină, care oferă un consum de combustibil mai mic şi emisii de CO2 reduse. În afară de această motorizare, clienţii vor mai putea opta pentru înca două, 1.8 şi 2.5 DISI, în timp ce familia dieselurilor va conţine trei versiuni ale motorului de 2,0 litri, cu puteri cuprinse între 129 şi 180 CP.

Mazda6 facelift va debuta în Europa pe 2 martie, atunci când va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva.

×
Subiecte în articol: auto