Preparare: Caisele se spală, li se scot sâmburii şi se trec prin sită. În piureul obţinut adăugaţi frişca, amestecând cu grijă şi daţi la rece, în cupe. Puteţi servi cu pişcoturi.
Preparare: Separaţi gălbenuşurile de albuşuri. Gălbenuşurile le bateţi spumă, adăugaţi mierea puţin câte puţin şi puneţi vasul la bain-marie, amestecând până se îngroaşă pasta. Daţi la răcit. Adăugaţi în pastă romul, amestecând bine, apoi albuşurile bătute bine cu un praf de sare. Puneţi în cupe şi daţi la rece.
de pesmet, 200 g frişcă, vanilie, sare.
Preparare: Se amestecă făina cu laptele şi gălbenuşurile. Se frământă bine, apoi se adaugă untul ţinut la temperatura camerei şi tăiat cubuleţe, iar bananele feliuţe. Albuşurile se bat cu un praf de sare şi zahăr.
frişcă.