x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Mobilier danez: Minimalism elegant Şi rafinat

Mobilier danez: Minimalism elegant Şi rafinat

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    09 Oct 2008   •   00:00

În luna septembrie a avut loc lansarea colecţiei (cea de-a treia în România) şi a catalogului pentru 2009 a retailerului danez de mobilier BoConcept. 



În luna septembrie a avut loc lansarea colecţiei (cea de-a treia în România) şi a catalogului pentru 2009 a retailerului danez de mobilier BoConcept.  
Liniile ce descriu această colecţie sunt minimalism elegant şi rafinat, ele definind împreună conceptul nou propus, acela de "lux accesibil".
În ansamblu colecţia reuneşte trei stiluri: Mystery Mood, Global Ground şi Dimension Delight.
Mystery Mood este un stil sofisticat şi luxos, ce reflectă o puternică influenţă masculină. Este caracterizat de culori închise, spectaculoase, piese de mobilier voluminoase, suprafeţe metalice, accesorii cu personalitate de o eleganţă sofisticată.
Stilul Global Ground este un melange de elemente ce se inspiră din cultura Nepalului, Braziliei, Americii de Sud sau Europei de Est. Reuneşte mobilier în tonuri naturale de lemn, combinate cu maro, curry, bej, verde, turcoaz, nuanţe acvatice.
Dimension Delight, stil inspirat din viaţa urbană, aduce în prim-plan puterea detaliului. Este caracterizat de materiale contrastante, forme şi structuri îndrăzneţe, suprafeţe lucioase şi oglinzi.

Măsuţe de cafea, scaune confortabile, sisteme de perete care pot fi aranjate după bunul plac şi după particularităţile perimetrului disponibil sunt doar câteva dintre piesele colecţiei. Colecţia mai include: canapele modulare ce pot fi combinate în diverse moduri, paturi cu module de depozitare


Cărţi pentru casa ta

De la Editura House of Guides avem două resurse de inspiraţie privitoare la meşteritul prin casă şi respectiv la îngrijirea plantelor. Anume cărţile "ABC-ul îngrijirii plantelor", respectiv "Ghid de bricolaj". Seminţe, plante de interior, gazon, arbori, arbuşti, butaş, pomi… plus toate tehnicile şi trucurile pentru grădinărit le veţi descoperi în "ABC-ul îngrijirii plantelor", un ghid plin cu texte explicative, imagini şi legende pe aceste teme.
Bogat ilustrat, ghidul de bricolaj te ajută să realizezi singur şi cu bugete mici lucrări de amenajare, reparaţii sau întreţinere a casei. Este un manual util, plin de sfaturi ale experţilor din toate domeniile, acoperă toate ariile unei case – de la grădină la acoperiş – şi conţine explicaţii accesibile ale proiectelor, materialelor, sculelor şi tehnicilor care trebuie utilizate.

×