x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Montarea acoperişului nu mai necesită un profesionist

Montarea acoperişului nu mai necesită un profesionist

de Alina Iancu    |    06 Noi 2010   •   00:00
Montarea acoperişului nu mai necesită un profesionist

Produsele care permit montarea uşoară, în regim „do it yourself" devin din ce în ce mai populare din varii motive, primul fiind reducerea costurilor. Vestea bună pentru cei cărora le place să meşterească prin gospodărie este că de curând s-a lansat o nouă gamă de produse care pot fi instalate fără ajutorul unei persoane cu experienţă.

Este vorba de un acoperiş din tablă profilată tip ţiglă, adus în România de compania finlandeză Ruukki , producătoare şi dezvoltatoare de soluţii metalice la nivel mondial. Gama Finnera cuprinde profile realizate din aliaje de oţel galvanizat, cu patru straturi de protecţie pe ambele feţe şi cu dublă fălţuire. Această ultimă caracteristică îi conferă un grad crescut de rezistenţă la factorii de mediu: arşiţă, ploi torenţiale sau îngheţ.

Dimensiunile reduse de 1,2 X 0,73 m şi greutatea de 3,9 kilograme permit transportul facil, chiar şi cu un autoturism. Alături de dubla fălţuire a profilelor, aceste caracteristici fac acoperişul uşor de montat şi pentru cei mai puţin familiarizaţi cu acest domeniu.

Disponibile în variantele de culoare roşu şi maro închis, „Finnera se comercializează alături de un kit complet de instalare, care include toate elementele necesare montajului", a declarat Mădălina Dumitru, Country Marketing Manager Ruukki România şi Bulgaria. „Noul acoperiş este revoluţionar şi unic pe piaţă şi rezolvă o serie de probleme legate de transport, finisare şi montare, chiar dacă beneficiarul alege să se ocupe singur de toate aspectele achiziţionării şi montării unui sistem de acoperiş", a mai adăugat ea.

×
Subiecte în articol: afla ce e nou