x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul O nouă soluţie pentru invelirea acoperişurilor

O nouă soluţie pentru invelirea acoperişurilor

16 Aug 2007   •   00:00

Lindab Romănia a anunţat dezvoltarea in Romănia a unei noi game de profile Topline de ţigle metalice - Lindab Skane.

Lindab Romănia a anunţat dezvoltarea in Romănia a unei noi game de profile Topline de ţigle metalice - Lindab Skane. Produsul se adresează clienţilor finali cu venituri medii, care işi doresc un produs sigur, precum şi dezvoltatorilor de cartiere rezidenţiale. Lansarea noului produs are loc in contextul creşterii domeniului construcţiilor şi a cererii pentru profile metalice. Conform estimărilor specialiştilor din piaţă pentru segmentul autohton al ţiglelor metalice, sunt prognozate creşteri intre 30% şi 50% pentru anul 2007.

"Dezvoltarea accelerată a pieţei de construcţii din Romănia ne-a determinat să diversificăm portofoliul de produse. Astfel, am hotărăt să ne adresăm unei noi categorii de public-ţintă, investind intr-un produs accesibil, dar care respectă totodată standardele de calitate impuse de Lindab in Romănia", ne-a spus Andrei Sulyok, director general Lindab Romănia. Lindab Skane se diferenţiază de Lindab Nordic 400 (produsul premium Lindab) printr-o suprafaţă utilă de acoperire a ţiglei metalice cu 10% mai mare, o inălţime a profilului mai mică şi o lungime a modulului de ţiglă de 375 mm, comparativ cu cei 400 mm ai modulului Nordic 400.

Ţigla metalică Lindab Skane este un produs cu profilaţie joasă şi aspect similar ţiglei clasice.Formatul mare al panourilor (max. 1.100 X 6.000 mm) asigură un montaj rapid. Decupajul, contur practicat la partea inferioară a panourilor, imbunătăţeşte aspectul estetic al invelitorii

Pentru o faţadă frumoasă

Faţada, in funcţia ei de inveliş exterior, este supusă continuu influenţelor mediului. Urmarea acestora este o murdărire inestetică. Pentru a contracara această neplăcere, Baumit a elaborat produsul "Anti-Aging" patentat pentru faţade: Baumit NanoporPutz.

Suprafaţa specială a Baumit NanoporPutz are o structură microscopică netedă şi prezintă "nanopori". Aceşti nanopori sunt prea mici (1 nanometru = 1 milionime de milimetru) pentru particulele de murdărie - care cu greu se pot prinde de suprafaţă. In plus, capacitatea de incărcare electrostatică redusă a suprafeţei finisate cu Baumit NanoporPutz contribuie suplimentar la păstrarea curăţeniei.

Tencuiala Baumit Nanopor se bazează pe o compoziţie specială care provoacă, impreună cu factorii de mediu, un efect de autocurăţare a suprafeţei. Soarele (efectul razelor UV), ploaia, văntul şi variaţiile de temperatură provoacă inlăturarea particulelor de murdărie. Acestea se desprind de pe faţadă.

×
Subiecte în articol: lindab