x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Parchetul glossy - vedetă în 2009

Parchetul glossy - vedetă în 2009

de Alina Iancu    |    15 Aug 2009   •   00:00
Parchetul glossy - vedetă în 2009

Cele mai noi tendinţe în casa ta. Design unic şi inovator care se pretează cu uşurinţă oricărui stil este caracteristica definitorie a noii game de parchet laminat - Glamour, lansate de Proges. Glamour aduce în atenţie modele de parchet în vogă pentru anul 2009: de la cel cu decoruri de piatră şi marmură, la parchetul uni, dar şi din esenţe exotice, toate având particularitatea aparte de "high glossy" (extrem de lucios).



PROVOCĂRI CROMATICE
Patru modele de parchet se adaptează uşor oricărei vârste sau stil de viaţă. Într-o încăpere simplă şi neutră contrastul poate fi oferit de modelul Gloss Art, o provocare cromatică în culori tari şi expresive cu tonuri moderne, luminoase şi impresionante. În completarea acestuia vine şi modelul Glamour Wood Grain a cărui caracteristică principală este lemnul provenit de la arbori locali sau exotici. Acest model poate fi folosit atât pentru uz rezidenţial, cât şi comercial, fiind creat într-o paletă diversificată de design-uri în tonurile expresive şi atrăgătoare ale naturii.

GRANDOARE ŞI PRESTIGIU

Modelul Marble inspirat de resursele naturii se adaptează perfect caselor grandioase şi duce cu gândul la palatele regale. Este disponibil în trei variante şi are un aspect cât se poate de natural. Tot în această sferă se află modelul Glamour Stone care satisface până şi cele mai exigente gusturi. Designul de culoare închisă combină granitul clasic cu cel exotic şi oferă un aer rafinat caselor de prestigiu.
5133-99407-mb448tutilizator.jpg

GAZON IMPECABIL ŞI... RECICLABIL
Gazonul îngrijit este primul pas pentru a avea o grădină de invidiat. Maşina de tuns iarba VIKING MB 448 T de la Stihl are un motor uşor de pornit şi ghidon ergonomic ceea ce o face foarte simplu de utilizat. Are un sistem de reglare a înălţimii în şapte trepte care permite tăierea firelor de iarbă atât cât este necesar. În funcţie de preferinţe, maşina poate stoca iarba în coşul pentru colectare sau o poate mărunţi foarte fin cu ajutorul setului opţional de răspândire, pentru ca apoi să o împrăştie ca şi îngrăşământ, înapoi pe gazon. Este prevăzută cu un motor de 5 CP care îi asigură o putere optimă chiar şi pentru lucrări mai dificile.
5133-99408-stire2.jpg

INOVAŢIE PENTRU SPAŢIUL BUCĂTĂRIEI
Indispensabil din orice bucătărie, cuptorul poate să fie mai mult decât un mijloc de a găti. Beko a lansat o nouă gamă de cuptoare încorporabile, al căror design aduce bucătăriei eleganţă şi rafinament. Designul este conceput astfel încât să ofere cu 20% mai mult spaţiu pentru gătit, faţă de modelele actuale. Tehnologia implementată asigură un set de funcţii inteligente pentru gătit. Astfel, aveţi de ales între gătitul multifuncţional (se pot pregăti mai multe feluri în acelaşi timp) şi funcţiile Booster sau Warm Keeping. Silenţiozitatea, uşurinţa întreţinerii sau eficienţa energetică sunt alte caracteristici încorporate.
 5133-99409-stire3.jpg

SOLUŢII PENTRU O VARĂ FIERBINTE
Vara este recomandat consumul a cel puţin doi litri de apă zilnic. Zanussi ne propune o combină frigorifică ce dispune de unul dintre cele mai mari rezervoare aflate pe piaţă, care stochează până la patru litri de apă. Zanussi EasyWater are un format ingenios şi control electronic care permit accesul rapid şi uşor la apa rece. Combinele mai beneficiază de designul interior Spazio+ care oferă mai mult spaţiu şi îmbunătăţeşte calitatea frigiderului. Temperatura din interior este constantă, nu necesită decongelare şi consumă foarte puţin. Preţul recomandat de producător este cuprins între 1.599 şi 1.699 RON.

×