x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Petreceri cu tonomatul Hi-Fi

Petreceri cu tonomatul Hi-Fi

de Alexandru Radescu    |    13 Iun 2009   •   00:00
Petreceri cu tonomatul Hi-Fi
Sursa foto: /

GIGA JUKE - SISTEM HOME AUDIO CU STOCARE PE HARD DISK. Pentru cei care ţin să aibă în casă un tonomat, dar cu forme complet moderne, Sony a scos la iveală două modele Giga Juke: NAS-SC500PK şi NAS-E300HD (foto). Toată colecţia de muzică de pe PC, MP3 player, telefon mobil, stick-uri USB, CD-uri şi chiar discuri de vinil poate fi stocată pe noul sistem.



Modelul SC500 are un hdd de 160 GB şi un server de muzică şi un player wireless. Puteţi adăuga sateliţi, iar sistemul va transmite muzica wireless până la cinci dintre aceştia. Importul fişierelor necesită un cablu LAN ce conectează direct PC-ul şi sistemul.

De asemenea, conexiunea se poate realiza şi wireless, prin ruterul de bandă largă şi prin ruterul sistemului. Baza de date încorporată, de aproximativ 350.000 de albume, etichetează automat fişierele cu titlurile aferente. Modelul dispune de un port încorporat pentru Walkman: odată conectat, acesta poate reda, importa şi transfera muzică simultan cu încărcarea bateriei.

Modelul E300HD, hard disk de 80 GB cu amplificare de 60 W. Ca şi modelul SC500, dispozitivul dispune de aceeaşi bază de date pentru etichetarea automată a titlurilor şi de funcţia de căutare a artiştilor. Va fi disponibil în magazinele din România de la sfârşitul lunii iunie la preţ de 1.500 de lei

4966-94204-04_15_case11copy.jpg

NOUA RAMĂ E DIGITALĂ
Vremurile noi înlocuiesc pozele înrămate cu rame digitale care pot rula sute sau mii de fotografii dragi. La capul patului sau pe birou, "îndărătul" ecranului LCD Samsung de 8 inci (800x480) se găseşte o memorie de 1GB. Gadgetul dispune de modul slide show (şi de funcţia ceas cu multiple opţiuni adiţionale). Rama foto e însoţită de un adaptor cu care poate fi încărcată fără a mai fi nevoie de conexiunea la un PC sau laptop. Modelul SPF-87H poate fi achiziţionat la preţ de 370 de lei.

×