x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Plasmă Full HD 3D, caut apartament pe măsura high-tech

Plasmă Full HD 3D, caut apartament pe măsura high-tech

de Alexandru Radescu    |    17 Oct 2009   •   00:00
Plasmă Full HD 3D, caut apartament pe măsura high-tech

Cum LCD-urile şi plasmele HD ready sau Full HD au format deja o piaţă aproape de maturitate, era normal ca producătorii de electronice să vină cu noutăţi. Iată că următorul pas este televizorul 3D. Iar cei care au trecut la cinematograf prin aceste experienţe cu siguranţă că mai vor să facă "parte din scenele de pe ecran".

Panasonic, de exemplu, a anunţat o plasmă de 50 de inci (127 cm) Full HD 3D, care vine la pachet şi cu ochelarii stereoscopici care fac posibilă vizionarea imaginilor tridimensionale.

ÎMBUNĂTĂŢIRI
Ecranul include şi o tehnologie prin care se scade la maximum dublarea imaginii, produsă atunci când imaginile pentru ochiul drept şi ochiul stâng sunt afişate pe rând.
Procesarea imaginilor Full HD (1920 x 1080 pixeli) are loc la imaginile 3D atât pe stânga, cât şi pe dreapta, la fiecare proces în parte, de la înregistrare la playback şi prezentare. Cu o pereche specială de ochelari, telespectatorul poate trăi experienţa 3D prin imagini alcătuite cu de două ori mai multă informaţie decât imaginile HD obişnuite, savurându-le împreună cu sunetul surround.
Nu vă grăbiţi la magazinele de specialitate. Plasma 3D de la Panasonic apare pe piaţă prin primăvara anului viitor. Între timp, puteţi să începeţi să puneţi bani deoparte.

 

De birou
5306-104242-04_15_case28.jpgUnul dintre echipamentele care nu poate să lipsească dintr-un birou este multifuncţionalul. Xerox Phaser 8860MFP (cu cerneală solidă) este destinat companiilor cu volume de imprimare între 1.000 şi 10.000 de pagini pe lună, care au nevoie de documente color în activitatea de zi cu zi pentru rapoarte, prezentări, propuneri de business. Este potrivit pentru firme de marketing şi publicitate, agenţii imobiliare, de turism, atelierele de creaţie sau design. Noul Phaser este echipat cu funcţii performante de scanare şi editare, permiţând trimiterea fişierelor scanate direct către desktop, e-mail sau un folder anume. Preţ recomandat: de la 2.900 de dolari, fără TVA. (A.R.)

 

Pentru bucătărie
5306-104241-04_15_case27.jpgPhilips a prezentat noua colecţie Robust, o gamă de aparate de bucătărie. Robust este formată din cinci aparate esenţiale: blender, robot de bucătărie, blender manual, storcător de fructe şi mixer. Colecţia Robust a fost concepută plecând de la o abordare tradiţională, care se concentrează asupra durabilităţii şi fiabilităţii produselor în fabricarea aparatelor de bucătărie. Toate suprafeţele produselor sunt plane, uşor de curăţat şi de spălat în maşina de spălat, ajutându-vă să curăţaţi eficient aparatele după utilizare. Mai mult, perioadele de garanţie ajung până la cinci ani (pentru blender şi storcător) sau 15 ani la motoarele acestora. (A.R.)

×
Subiecte în articol: afla ce e nou plasmele hd