x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Foto Retroparada Primăverii 2024, în imagini EXCLUSIVE

Retroparada Primăverii 2024, în imagini EXCLUSIVE

de Redacția Jurnalul    |    28 Apr 2024   •   19:30
Sursa foto: Victor Stroe

Peste 200 de autovehicule istorice ale membrilor filialei Bucureşti a Retromobil Club România au participat duminică la rotonda din Parcul Lumea Copiilor, la Retroparada Primăverii 2024.

La cea mai mare reuniune de autovehicule istorice din țară au fost prezentate autoturisme atestate istoric după standardele FIVA fabricate între anii ‘20 și ‘90 aflate în colecția membrilor Retromobil Club România filiala București.

Retro Parada Primăverii este un eveniment cu o tradiție de 26 de ani care prin reunirea autoturismelor din colecția membrilor săi reprezintă o ocazie efervescentă și unică de a lua contact cu istoria fenomenului automobilistic mondial din ultimul secol.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În ultimii 25 de ani, Retromobil Club România a reușit certificarea a peste 8.000 de vehicule istorice și a format o comunitate de 3.700 de membri colecționari, organizată în 41 de filiale județene, care derulează anual un program de peste 160 de evenimente.

„Retromobil Club România constituie la ora actuală cea mai importantă asociație de profil din țară, fapt ce se datorează celor peste 3.700 de membri și eforturilor considerabile prin care restaurează̆ și întrețin vehicule istorice ce se înscriu în patrimoniul tehnic și cultural național și mondial”, anunță Retromobil Club România.

×
Subiecte în articol: Retroparada Primăverii 2024