x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Produse noi şi preţuri mici: noua misiune IKEA

Produse noi şi preţuri mici: noua misiune IKEA

de Alina Iancu    |    28 Aug 2010   •   00:00
Produse noi şi preţuri mici: noua misiune IKEA

Săptămâna aceasta, în cadrul unei conferinţe de presă, a fost lansat noul catalog IKEA, care anunţă produse noi, de bună calitate şi cu preţuri mai mici. Clienţii magazinului vor putea găsi catalogul în magazin începând cu data de 1 septembrie şi tot de atunci preţurile a peste 4.000 de produse se vor micşora. La fel ca şi în anii precedenţi, pentru locuitorii din Bucureşti, Ploieşti şi din împrejurimi vor fi distribuite, în perioada 1-25 septembrie, 950.000 de cataloage.

Noul catalog de produse, valabil în perioada 1 septembrie 2010-31 august 2011, conţine idei şi soluţii care să contribuie la crearea şi amenajarea spaţiului. Datorită intrării în IKEA Group a producţiei la scară largă şi a costurilor de achiziţie împărţite la nivel global, produsele ajung să aibă preţuri mai mici. Acelaşi efect îl au şi costurile reduse pentru transport şi depozitare posibile datorită tehnicii de ambalare a produselor dezasamblate în pachete plate şi compacte. Pe coperta catalogului nou lansat este garantat faptul "includ TVA, sunt maxime şi sunt valabile de la 1
septembrie".

Preţurile vor fi mai mici cu 5% până la 60% la corpurile de mobilier, accesorii şi decoraţiuni. Dacă preţurile se micşorează, pe altă parte, perioada de garanţie creşte până la 10 ani pentru anumite canapele şi fotolii. Şi saltelele sunt incluse în categoria produselor cu garanţie extinsă, dar în cazul lor, dacă în 90 de zile clientul nu este mulţumit de ea, o poate returna şi înlocui cu alta.
Un alt serviciu oferit de IKEA se referă la colectarea bateriilor uzate. Oricine aduce 20 de baterii portabile uzate primeşte în schimb un set de 10 baterii noi.

×
Subiecte în articol: afla ce e nou