x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Romănia - Olanda

Romănia - Olanda

12 Oct 2007   •   00:00

Finala grupei G se joacă sămbătă la Constanţa. Dacă tricolorii reuşesc să se impună in faţa batavilor, nu doar că avem calificarea asigurată in proporţie de 90%, dar o putem face chiar de pe primul loc.

Finala grupei G se joacă sămbătă la Constanţa. Dacă tricolorii reuşesc să se impună in faţa batavilor, nu doar că avem calificarea asigurată in proporţie de 90%, dar o putem face chiar de pe primul loc. Nici un rezultat de egalitate nu ar compromite şansele de a merge la Europenele de anul viitor. Teoretic, nici chiar infrăngerea nu ne scoate definitiv din cărţile calificării, numai că tricolorii ar fi obligaţi să căştige toate celelalte meciuri care mai rămăn de disputat. Sau cel puţin să-i bată pe amatorii din Luxemburg şi pe albanezi, iar la Sofia să scoată măcar un meci nul. De altfel, bulgarii ar rămăne singurii care i-ar mai putea incurca pe elevii lui Piţurcă in tentativa lor de a ajunge la turneul din Austria şi Elveţia.

Toată lumea işi pune speranţele in Mutu, jucătorul de la care se aşteaptă totul. "Fiorentinul" este intr-o formă fantastică şi face furori in Italia. Aşadar, toate privirile sunt aţintite asupra sa şi sperăm ca apărătorii Portocalei Mecanice să se dovedească doar simple jaloane in calea romănului spre gol. O altă veste bună este revenirea pe teren a lui Cristi Chivu după accidentarea din meciul cu Germania.

ALTERNATIVE. Spre norocul nostru, Wesley Sneijder şi Robin van Persie sunt suspendaţi pentru această partidă. Insă Van Basten are de unde alege inlocuitori de valoare aproximativ egală. Şi-a revenit Roben, care incet-incet a devenit titular la Real Madrid. De asemenea, Ruud van Nistelrooy este intr-o formă extraordinară. El a reuşit să marcheze atăt in campionatul Spaniei, căt şi in UEFA Champions League. Cu siguranţă că apărătorii romăni vor avea mult de lucru cu experimentatul atacant.

Oricum, va fi un meci de care pe care. Tricolorii ştiu că au multe de demonstrat şi sperăm ca la final toţi microbiştii din Romănia să fie fericiţi. Fericiţi că după ani de insuccese au din nou naţională de Europene.

Clasament:

Echipa Meciuri Victorii Infrăngeri Egaluri Puncte

jucate

Romănia 8 6 0 2 20

Olanda 8 6 0 2 20

Bulgaria 9 5 1 3 18

Slovenia 9 3 5 1 10

Albania 8 2 3 3 9

Belarus 9 2 6 1 7

Luxemburg 9 0 9 0 0

Etapa a XI-a

Sămbătă

Fotbal Liga 2, Intergaz - Sportul

11:00, Sport.ro

Sport report special: Romănia - Olanda

12:00, Telesport

Fotbal Liga 2, Forex Braşov - CS Otopeni

13:00, Sport.ro

Fotbal Bundesliga, Hamburg - Gummersbach

15:00, Sport.ro

Fotbal: Anglia - Estonia

17:00, Sport.ro

CN Baschet: Elba Timişoara - Gaz Metan Mediaş

18:00, Telesport

Duminică

Fotbal: CSM Rm. Vălcea - Unirea Alba Iulia

11:00, Sport.ro

Handbal masculin,

Odorhei - HCM Constanţa

13:00, Sport.ro

Idoli şi legende

14:00, Telesport

Handbal Bundesliga, Kiel - Balingen

16:00, Sport.ro

CN Baschet: Dinamo - Rapid

18:00, Telesport

Miercuri

Luxemburg - Romănia

21:10, TVR 1

Olanda - Slovenia

21:30, Sport.ro

×
Subiecte în articol: sport sport.ro