x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Sfaturi pentru mărirea apartamentului. Vezi cum poţi obţine o cameră în plus

Sfaturi pentru mărirea apartamentului. Vezi cum poţi obţine o cameră în plus

07 Iul 2012   •   10:36
Sfaturi pentru mărirea apartamentului. Vezi cum poţi obţine o cameră în plus

Demolarea debaralelor, mutarea livingului pe hol si a bucatariei pe balcon transforma un apartament cu doua camere intr-unul cu trei. Transformarea va necesita un efort finaciar din partea proprietarului, precum si timp.

Primul pas in modificarea apartamentului, fie ca afecteaza structura cladirii, fie ca nu, se face in directia primariei.

"Mai intai trebuie obtinut certificatul de urbanism, dupa care o firma de specialitate va intocmi proiectul, care trebuie sa aiba stampila arhitectului structurist. Dosarul va fi depus la primarie. In functie de acest proiect, primaria elibereaza autorizatia reamenajarii apartamentului", potrivit arhitectului de interior Alina Dinu.

Intocmirea proiectului de catre o firma de specialitate costa aproximativ 5-7 euro pe metrul patrat amenajat. Primul pas catre "marirea" apartamentului este demolarea debaralelor de pe hol. Astfel se va obtine un living destul de spatios.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

×