x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Soluţii pentru spaţii mici

Soluţii pentru spaţii mici

de Alina Iancu    |    11 Sep 2010   •   00:00
Soluţii pentru spaţii mici

Încăperile mici sunt întotdeauna o problemă atunci când vine vorba de găsirea mobilierului adecvat. Firma germană Hafele, vine în întâmpinarea celor care se confruntă cu astfel de probleme şi lansează o serie de corpuri de mobilier care îmbină designul cu funcţionalitatea.

În perioada 9-11 septembrie, la World Trade Center, pot fi văzute paturi care se transformă în birou sau mese care devin baruri cu o simplă apăsare de buton. Expoziţia este deschisă publicului între orele 13:00 şi 23:00 şi pe lângă mobilă şi accesorii va mai cuprinde demonstraţii gastronomice şi un spaţiu destinat maşinilor de cafea elveţiene.
Printre vedetele expoziţiei se numară patul birou, un accesoriu multifuncţional care salvează sapţiul care în mod normal ar fi fost ocupat de pat, birou şI corpurile pentru depozitare.

"Biroul se transformă în pat fără a fi nevoiţi să golim ceea ce este pe birou. Acest truc este posibil datorită funcţionalităţii accesoriilor folosite. Totul funcţionează asemeni unui paralelogram. Blatul biroului este menţinut în permanenţă în poziţie orizontală. Atunci când patul este folosit avem destul loc pe birou pentru a putea ţine chiar şi un monitor. Dimineaţa patul este rabatat şi dispare în partea din spate a mobilierului. Biroul reapare şi totul este aşezat aşa cum a fost şi în seara precedentă."

Pentru a preveni rabatarea accidentală a patului, sistemul este prevăzut cu două piedici care sunt acţionate manual.
Deasupra patului şi implicit a biroului sunt aşezate spaţii adiţionale pentru depozitare. Mobilierul compact este ideal pentru camerele copiilor sau camere de oaspeţi în care spaţiul este redus. Accesoriul este disponibil în 2 versiuni: cu pat de 900x2000 mm sau, pat de 1400x2000 mm pentru 2 persoane.

×
Subiecte în articol: afla ce e nou