x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Splendoare în iarbă

Splendoare în iarbă

de Adriana Paduraru Vaduva    |    03 Iul 2009   •   00:00
Splendoare  în iarbă
Sursa foto: /Sport.ro

Tenisul este, fără îndoială, un sport frumos. Dovadă că multe dintre sportivele care-l practică sunt incluse în topurile celor mai frumoase femei din lume. Iar anul acesta, la Wimbledon, a fost o adevărată paradă de fete superbe.

FAVORITE. Mai mult decât atât, look-ul unor sportive, printre care şi Sorana Cârstea, a stârnit intrigi în iarba britanică.

Jucătoarea noastră şi Victoria Azarenka au fost acuzate de cotidianul Daily Mail că au jucat pe terenul central de la Wimbledon, datorită frumuseţii şi nu a talentului lor: "Frumuseţea contează mai mult decât ta­lentul când Wimbledon-ul decide ce fete vor juca pe terenul central. În timp ce pe principala arenă de la Wimbledon am văzut o succesiune de frumoase necunoscute, principalele favorite ale turneului au jucat pe alte terenuri.

Vineri (26 iulie - n.r.), după ce Federer a părăsit terenul, meciul următor de pe central a fost Victoria Azarenka (Belarus) - Sorana Cârstea (România). Ambele tinere în vârstă de 19 ani stau foarte bine la capitolul frumuseţe, însă Cârstea era cap de serie numărul 28, în timp ce Azarenka, victorioasă în acest meci, este a opta favorită.

În aceeaşi zi, Serena Williams, cap de serie numărul 2, a jucat pe al doilea teren, împotriva sportivei italiene Roberta Vinci". Şi jucătoarea rusă Svetlana Kuzneţova, cap de serie numărul 5, eliminată sâmbătă de la Wimbledon s-a de­cla­rat deranjată de faptul că favoritele competiţiei nu joacă pe terenul central.

"Este ciudat. Dacă te uiţi la program, vezi că nu este vorba doar despre mine. Dinara Safina a jucat pe terenul numărul 2, Venus Williams pe terenul numărul 1, iar fetele care nu sunt favorite joacă pe terenul central. Eu le respect, cu siguranţă sunt jucătoare bune, dar este ciudat", a spus Kuzneţova.

Sorana Cârstea şi Victoria Azarenka nu sunt singurele jucătoare clasate pe locurile fruntaşe în materie de frumuseţe. Rusoaicele Maria Ki­rilenco, Elena Dementieva şi Maria Şarapova, sârboaica Ana Ivanovic, daneza Caroline Wozniacki, englezoaica Anne Keothavong sau surorile Williams sunt tot atâtea exemple de splendori care au păşit pe iarba de la Wimbledon.

×
Subiecte în articol: sport terenul