x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Supraveghere bazată pe IP

Supraveghere bazată pe IP

de Alexandru Radescu    |    04 Iul 2009   •   00:00
Supraveghere bazată pe IP

Pentru cerinţe sporite de securitate, Panasonic a lansat pe piaţa din România zece modele de supraveghere din gama i-Pro. Cu o cameră video şi un înregistrator IP (internet protocol), semnalul este recepţionat, stocat direct în format digital şi transmis prin internet sau intranet.



TEHNOLOGII
Care sunt atuurile tehnologice ale acestot modele? Prin "Mega Pixel" se surprind imagini de înaltă fidelitate pe o suprafaţă de 4 ori mai mare decât camerele standard, în timp ce "Super Dynamic" asigură vizualizarea simultană atât a imaginilor din zonele puternic luminate, cât şi a celor din zonele întunecate. PoE ("Power over Ethernet") permite transmiterea atât a imaginilor, cât şi a energiei electrice prin intermediul cablului UTP, reducându-se astfel costurile de instalare, iar ABF ("Auto Back Focus") reprezintă acţiunea prin care focusul se reglează automat.

În plus, mai există o memorie de urgenţă SD utilă în cazul în care conexiunea între cameră şi reţea sau între înregistrator şi reţea este întreruptă. În aceste situaţii, camera continuă să înregistreze pe cardul de memorie SD cu care este dotată, iar în momentul refacerii conexiunii imaginile înregistrate local sunt automat trimise către înregistrator.


Multifuncţională pentru birouri mici

5019-95941-04_15_case30.jpg
Pentru cei care sunt în căutarea unei productivităţi sporite în biroul firmei, o multifuncţională nu trebuie să lipsească de pe lista de achiziţii. Xerox WorkCentre 3220 este un echipament compact, de dimensiune redusă şi care ar putea fi instalat chiar pe un birou.

Echipamentul are funcţii de imprimare, scanare, copiere şi fax, şi vo­lume de lucru de pânã la max. 50.000 pagini/lună. Beneficiază de un procesor de 360 MHz, viteză de până la 28 ppm şi o memorie standard de 128 MB, care poate fi extinsă la 384 MB, se elimină astfel timpii de aşteptare în momentul lansării mai multor comenzi de imprimare.

Poate imprima pe o gamă largă de suporturi, inclusiv carduri, folii transparente şi plicuri direct de pe un dispozitiv de memorie USB. Preţul recomandat este 280 de euro fără TVA.

×