x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Televizor cu plasmă, neîncadrat în ramă

Televizor cu plasmă, neîncadrat în ramă

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    25 Apr 2009   •   00:00
Televizor cu plasmă, neîncadrat în ramă

Dacă până acum, pe primul plan referitor la ceea ce-şi doresc oamenii de la televizorul de acasă, erau caracteristicile tehnice, acum gusturile estetice ale consumatorilor s-au rafinat.

Spunem asta, pentru că studii de piaţă realizate în rândul consumatorilor, relevă faptul că aceştia îşi doresc la acest moment, televizoare ultraperformante care să se potrivească perfect cu interiorul în care sunt amplasate.

O soluţie abia lansată care respectă acest raport, este adusă în prim plan pe piaţa de la noi de compania LG. Este vorba despre televizorul cu plasmă PS8000, conceput pentru a se potrivi în variante diferite de decor, asta pentru că este un televizor fără ramă.

TEHNOLOGII ÎNCORPORATE
Altă inovaţie, privitoare la tehnologie de data asta, este aceea că la acest moment este singurul model care poate să citească cu uşurinţă fişiere DviX HD prin intermediul conexiunii USB cu interfaţă 2.0, suportând în acelaşi timp şi alte formate precum JPEG şi MP3. Modelul PS8000 este compatibil cu dispozitive USB, precum hard disc-ul extern sau memoria USB.

Imaginile oferite de acest model dotat cu rezoluţia full HD 1080p şi cu panelul Ultra Bright sunt cât se poate de realiste. Tehnologia 600Hz Max Sub-field Driving asigură calitate bună a imaginilor în mişcare, alerte. Funcţia Intelligent Sensor ajustează luminozitatea imaginii în funcţie de lumina ambientală din încăpere. Această funcţie reduce în acelaşi timp consumul mai ridicat de energie, caracteristic televizoarelor cu plasmă clasice.

Modelul PS8000 are o durată de viaţă estimată la 100.000 de ore. Televizorul este disponibil începând cu luna mai în reţeaua distribuitorilor autorizaţi.

 

Sugestii pentru petrecerile de acasă
Cei mai mulţi dintre noi am simţit pe pielea noastră ce înseamnă să primeşti musafiri acasă cum se cuvine. Câte probleme ne-am făcut, şi cât ne-am frământat până să alegem felurile de mâncare şi să pregătim decorul mesei. Un studiu recent iniţiat de Electrolux arată că două treimi dintre europeni (67%) au musafiri acasă cel puţin o dată pe lună, iar atunci când primesc vizite doresc să-şi impresioneze oaspeţii.

Gazdele compară pregătirea mesei cu o piesă de teatru, şi îşi doresc ca impresia pe care aceasta o lasă asupra invitaţilor să fie cât mai puternică. Pentru a veni în ajutorul consumatorilor în pregătirea unei cine spectaculoase, Electrolux a lansat o platformă interactivă destinată petrecerilor - Electrolux Dinner Explorer.

Puteţi descoperi aici nu mai puţin de 52 de teme pentru petreceri şi un pachet complet: meniu, băuturi, decoraţiuni pentru spaţiul petrecerii şi masă, muzică în concordanţă cu tema şi ţinuta recomandată. În plus, Dinner Explorer oferă şi o listă completă pentru cumpărături.

 

Nou pe piaţa amenajărilor
La începutul lunii aprilie, la Bucureşti a fost inaugurat primul magazin NextHome din România în Liberty Center. În august 1995 Next Home a fost lansat în Marea Britanie. În 2008 brandul Next a intrat pe piaţa din România. Anul 2009 este considerat oportun de către managementul companiei reprezentat în România de Victoria Houghton, Managing Director Ixy Retail, pentru lansarea Next Home.

Produsele Next Home sunt destinate ambientării întregii case: sufragerie, dormitor, baie, bucătărie, incluzând aici şi soluţiile de iluminare.

×