x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Uuu... Eee - Vis de taximetrist

Uuu... Eee - Vis de taximetrist

de hamsterul Bobby    |    04 Iun 2006   •   00:00
Uuu... Eee - Vis de taximetrist

Dupa o zi de munca prelungita, m-am hotarat sa iau taxiul. O zi plina de stiri groaznice. Multe focare de aviara, pensionari batuti de jan-darmi.

LA CEAS DE TAINA CU HAMSTERUL BOBBY
Dupa o zi de munca prelungita, m-am hotarat sa iau taxiul. O zi plina de stiri groaznice. Multe focare de aviara, pensionari batuti de jandarmi. Presedintele se certa cu primul-ministru... Orasul blocat de mitingul taximetristilor. Caldura mare, taximetristul in papuci si pantaloni trei sferturi. Ca sa fiu dragut intreb: "Ati fost la miting?" "Cine, domne, eu?" "Ce sa caut eu la smecherii aia?! Las’ ca stiu eu! Da ce credeti, ca pe mine ma pacaleste presedintele ca se cearta cu primul-ministru? Parca eu nu stiu ca totul este de ochii lumii??!" Eu - nimic. "Da cum e posibil, domne, sa vina jandarmii si sa-i bata pe sarmanii aia de pensionari, care au muncit o viata intreaga si acum isi cer drepturile?" Eu - nimic. "Si cu gripa asta aviara? Haha! E ceva cu UE, va spun eu!" Eu - nimic. "Stiti, domne, ce ar trebuie sa faca? Daca ar vrea, ar putea starpi coruptia! Da’ cine? Astia? Pai, sa ma puna pa mineee...! As sti eu ce sa fac!"

M-am gandit ca romanii nu stiu pe cine sa aleaga presedinte. Cateva clipe de tacere. "V-am cam obosit, nu?" Eu, dragut din fire: "Stati linistit". Incepe repriza a doua! "Domne, romanul e smecher. Descurcaret. Credeti ca, daca m-as duce prin Thailanda sau prin insulele alea, nu as putea supravietui? As face o firma acolo. As face bani. Engleza o stiu bine! Sa-i platesc pe aia prost. Si eu sa-mi iau vreo patru fetite tinere, pe la 17, 18, 19 ani. Si sa ma maseze pe aici, pe muschiuletii astia - si isi arata brandul cam lasat, ce-i drept - pe care i-am nenorocit muncind in Romania!" Vis de taximetrist. Iar eu, Doamne, m-am trezit din cosmarul de hamster. Eram in cusca mea.

×
Subiecte în articol: pagina lui zdreanta