x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Variantă interesantă pentru petrecerea timpului liber

Variantă interesantă pentru petrecerea timpului liber

16 Aug 2007   •   00:00

O variantă interesantă pentru petrecerea timpului liber vine de la Agora Art Studio, care pune la dispoziţia celor interesaţi un spaţiu in care să viseze şi ocazia de a călători prin intermediul artei in orice colţ al lumii.

O variantă interesantă pentru petrecerea timpului liber vine de la Agora Art Studio, care pune la dispoziţia celor interesaţi un spaţiu in care să viseze şi ocazia de a călători prin intermediul artei in orice colţ al lumii. Este vorba despre cursurile de recreere prin pictură propuse de acesta. Acestea sunt structurate in trei pachete.

1. Cursurile de pictură hobby pentru adulţi, nivelul incepători, structurate in două module:

Modulul 1 se derulează in perioada 12 septembrie-28 noiembrie şi constă din 12 şedinţe desfăşurate in fiecare miercuri intre orele 19:00 şi 21:00.

Modulul 2 se derulează in perioada 25 septembrie-11 decembrie şi constă din 12 şedinţe desfăşurate in fiecare marţi intre orele 19:00 şi 21:00 sau 11:00 şi 13:00.

2. Cursuri adresate celor care doresc să ofere angajaţilor posibilitatea de a urma şedinţe de artă pentru dezvoltarea creativităţii, pentru relaxarea pe care o oferă un hobby artistic. Asta pentru că se cunoaşte deja faptul că amplificarea găndirii creative are efecte pozitive şi asupra calităţii muncii, indiferent de domeniu. 3. Cursuri de pictură hobby pentru copii se derulează incepănd cu 18 septembrie, in fiecare marţi intre orele 16:00 şi 17:30.

La aceste cursuri participă invitaţi din sfera culturală. Şedinţele de creaţie au indrumători de specialitate, cu o vastă experienţă in domeniu. Spaţiul studioului se poate vedea pe site la următoarea adresă: www. agorastudio.ro

Indrumar pentru interior

Din multitudinea de stiluri arhitecturale, doar unele se potrivesc personalităţii tale. Află care sunt acelea care te vor face să te simţi acasă in casa ta de la specialiştii in design interior, pe care Sphera Building Center ii aduce la evenimentul "Indrumar pentru interiorul care ţi se potriveşte".

Seminarul este structurat in două sesiuni. In prima, la care puteţi participa fie joi, 30 august, ora 17:30, fie joi, 6 septembrie, ora 17:30, aflaţi ce inseamnă arhitectura, funcţionalitatea şi stilul intr-o locuinţă. In cea de-a doua sesiune, la care puteţi veni joi, 20 septembrie, ora 17:30 sau joi, 27 septembrie, ora 17:30, aflaţi care sunt destinaţiile optime ale spaţiului unei locuinţe, cum poate fi amenajat şi decorat acesta. Termenul-limită pentru inscrieri este 20 august.

×