x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Weekend-ul vine cu ploi, vânt şi temperaturi scăzute. Vezi prognoza

Weekend-ul vine cu ploi, vânt şi temperaturi scăzute. Vezi prognoza

06 Oct 2011   •   06:20

Vineri, cerul variabil incurajeaza mercurul sa indice la amiaza maxime si de 31 de grade in Lunca Dunarii, in timp ce valorile cele mai mici nu vor cobori sub 21 de grade. Dar, este ultima zi cu astfel de temperaturi, pentru ca inca de seara norii se vor aduna peste jumatatea de vest a tarii, iar ploile vor fi insotite de vant, mai ales la munte si in Campia de Vest.

Bucurestenii nu simt inca schimbarea vremii vineri. Temperatura atinge 30 de grade, iar norii abia daca se arata peste Capitala.

Prima zi din weekend insa ne aminteste ca ne aflam totusi la mijlocul toamnei. Vremea se anunta mohorata in vest, nord si centru, iar ploile ocupa arii mari din aceste regiuni. Se anunta ploi si in rest, dar nu la fel de extinse. In plus, se raceste si cu 10-12 grade in nordvest. Maximele vor fi, asadar, intre 10 si 20 de grade in sud, si nu vor depasi nici macar in sudestl 23-24 de grade.

In Capitala sambata toamna intra in forta. Temperatura abia daca mai atinge 20 de grade. Ploile vor astepta totusi caderea serii in Bucuresti.

×