x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

De nota 10

de Catalina Iancu    |    25 Iul 2005   •   00:00
De nota 10
MINTE SANATOASA, IN CORP SANATOS
Gimnastele si fotbalistii sunt considerati cei mai atractivi sportivi din punct de vedere fizic. Daca Adrian Mutu e capitanul nationalei sexy, in tabara fetelor conduce lejer Nadia Comaneci.

Nici o sintagma n-o poate caracteriza mai bine pe Nadia Comaneci decat "fata de nota zece". Dupa celebrul salt peste granita, zeita de la Montreal s-a stabilit in America, dar a ramas in topul celor mai indragite personalitati din Romania. Si in sondajul nostru a facut un flik-flack si-a sarit direct in varful clasamentului. Gimnastica modeleaza corpul, asta se stie inca de la vechii greci. Iar cand chipul e la fel de simpatic, atunci nimic n-o mai impiedica pe Catalina Ponor s-o secondeze pe Nadia. Desi aceasta nu e o cursa cu "iepuri", Gabriela Szabo a alergat puternic sa le prinda din urma. Andreea Raducan a ratat podiumul doar in acest sondaj. Oricum, medaliile de aur de la olimpiade sunt mult mai importante pentru campioana mondiala. Laura Badea s-a remarcat in sportul muschetarilor, dar in spatele mastii protectoare care-i ascunde chipul se gaseste o frumusete remarcata de public. Din urma vine lipa-lipa Elisabeta. Care a tras la vasle pana a adus Romania pe cea mai inalta treapta a podiumului la canotaj. Si tot din lumea apelor rasare o alta sirena: Camelia Potec, inotatoarea care s-a mentinut la suprafata si in cadrul intrecerilor, si in clasamentul nostru.

GOL SI GOLURI. Degeaba viseaza romancele la Mutu-gol, ca Adrian nu mai vrea nici o taranca grasa. S-a casatorit cu dominicana Consuelo, asa ca l-ati pierdut si pe el! Gheorghe Hagi, zis si Maradona din Carpati, a lasat un gol imens in fotbalul romanesc o data cu retragerea sa. Dar nu numai microbistii ofteaza dupa el, ci si o parte dintre partenerele acestora. Si actualul capitan al nationalei, mai tanarul Cristi Chivu e apreciat. Din urma fotbalistilor vine ca o racheta tenismanul Andrei Pavel. Multe romance ar vrea sa simta atingerea lui Urzica. Marius Urzica. Sau ar vrea sa aiba pe langa casa un "caine rosu:" pe Claudiu Niculescu. "Mosule, ce sexy esti!" i-ar fi spus votantele noastre lui Leonard Doroftei, pe care-l considera atragator, chiar daca stiu ca da cu pumnul. In ring. Stelistul Mirel Radoi e fundas si-n clasamentul nostru. Tenisul intareste organismul, asa se face ca Ilie Nastase se afla pe locul noua in top. Singurul Leu care nu s-a devalorizat este... Mihai Leu, care a schimbat manusile pe volanul unei masini de raliuri.

Care este sportiva cea mai atractiva din punct de vedere fizic (sexy) din Romania?
  • Cea mai puternica lovitura pe care a dat-o Raluca Sandu n-a fost nici cu forehandul, nici cu reverul. Ea a iesit in evidenta mai mult prin scandaluri decat prin performante sportive. Pe langa Walter Zenga si Ion Ion Tiriac, o mai considera sexy cateva sute de romani.
  • Gimnasta Gina Gogean a primit si ea doua procente
  • Pe culoarul exterior alearga Ionela Tarlea, care abia a prins un loc in finala de 10.
  • Click pentru a mari imaginea

    "Sunt teribil de energica. Nu-mi ajung antrenamentele ca sa-mi descarc bateriile. Trebuie mereu sa fac ceva. Si-n somn daca s-ar putea. Imi place sa pozez. Ar fi dragut sa fiu imaginea vreunei firme la un moment dat. Cine stie... Sa nu crezi ca nu m-au sunat o gramada de indivizi. Ca daca am aparut la televizor, s-au si gandit ca n-ar da rau. Da’ nu ma intereseaza acum"
    Catalina Ponor,gimnasta

    "Toata ziua mananc numai ciocolata si aproape ca nu ma ating de alt fel de mancare. Cum se impaca aceste excese cu sportul? Nu prea se impaca, de aceea am si luat cateva kilograme. Vreau sa incep sa-mi fac un program disciplinat"
    Andreea Raducan

    FRUMUSETEA SPORTIVA


    Si frumoase, si talentate. Nadia Comaneci, Catalina Ponor si Gabriela Szabo au fost nominalizate si in ancheta realizata de Asociatia Internationala a Presei Sportive. Nadia (in 1976) si Gabriela (in 1999) au fost reprezentantele sportului romanesc desemnate cele mai bune performere ale anului. Iar Catalina a obtinut, anul trecut, locul trei in clasamentul sportivelor pe 2004, in ancheta aceleiasi asociatii. De remarcat ca nici una dintre gimnastele care s-au dezbracat nu figureaza in acest top. Renuntarea la echipament le-a etalat defectele altfel nestiute de public.

    FOTBALISTII SE APARA


    Multi fotbalisti au fost prinsi in ofsaid. Au primit cartonasul galben (sau chiar pe cel rosu) si au fost eliminati. Au stat pe tusa sau au ratat. Au fost si momente insa cand ne-au facut cate-o figura frumoasa. Chiar daca nu-s la fel de celebri si de bogati, avem si noi Beckham-ii nostri. Daca Adrian Mutu s-a obisnuit sa atace, despre Cristian Chivu am putea spune mai degraba ca se apara. De admiratoarele isterice.

    Care este sportivul cel mai atractiv din punct de vedere fizic (sexy) din Romania?

    ×
    Subiecte în articol: editie de colectie