x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Burse in strainatate

Burse in strainatate

17 Sep 2004   •   00:00

Un numar de 320 de tineri romani care doresc sa studieze in strainatate va fi sprijinit de autoritati cu conditia ca sa revina in tara la finalizarea studiilor si sa lucreze in administratia publica, pe o perioada cuprinsa intre trei si cinci ani.

Pentru acest program pot solicita bursa tineri cu varsta maxima de 35 de ani, cetateni romani. Selectia se va face in fiecare an pana la sfarsitul lunii noiembrie. Candidatii trebuie sa aplice la o universitate din Europa sau SUA si in cazul in care vor admisi, cheltuielile de studii vor fi acoperite integral din bani publici.

SPECIALIZARI. In cazul studiilor universitare si de master, specializarile sunt: economie, management, finante, drept, studii europene, relatii publice si comunicare, administratie publica, diplomatie, studii politice, relatii internationale, inginerie, energie, protectia mediului, chimie sau petrochimie, inginerie economica, constructii, transporturi, inginerie industriala sau productie, tehnologia informatiei-comunicatiei, educatie, agricultura, agronomie, aparare nationala, ordine publica si sociologie. Pentru doctorat, specializarile sunt: economie, drept, studii europene, administratie publica, diplomatie, studii politice, relatii internationale, aparare nationala, ordine publica. (Silviu Sergiu)

×