x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Gaudeamus are loc si pentru copii

Gaudeamus are loc si pentru copii

19 Noi 2004   •   00:00

La Targul International Gaudeamus de anul acesta, copiii au o zona special amenjata pentru jocuri, concursuri si momente artistice.

EFORT. Cele mai frumoase desene vor fi premiate duminica
Cativa elevi de la Scoala Generala nr. 150 din Capitala sustin zilnic spectacole de dans modern. An de an, inca de la prima editie a targului, scoala expune diplome, carti editate de elevi sau profesori si decoreaza standul cu cele mai frumoase desene ale copiilor. Zilnic, interpreti si trupe din intreaga tara sustin spectacole de muzica si dans. Gabriel Miroiu, in varsta de 12 ani, castigatorul de anul acesta al Festivalului Mamaia Copiilor, este unul dintre copiii care au sustinut recitaluri la targul de carte.

CENACLU. Pentru cei care indragesc lectura, organizatorii au amenajat o sala in care copiii vor gasi animatori costumati in zmei, vrajitoare si alte personaje indragite din poveste. Atelierul de colorat si desenat se bucura, la randul lui, de o mare popularitate in randul celor mici. (Oana Antonescu)

PROGRAM
Astazi, incepand cu ora 12:00, puteti participa la lansarile a doua reviste pentru copii, urmand apoi spectacole, interpretari, concursuri de poezie si tombole. Un eveniment inedit este interviul in direct, de la Lillehammer (Norvegia), cu Noni Razvan Ene, reprezentantul Romaniei la Junior Eurovision Song Contest-2004. Liceenii si studentii pot participa, intre orele 14:00 si 15:00, la o dezbatere pe teme culturale.

Duminica, in ultima zi de targ, vor avea loc doua spectacole de papusi realizate de Teatrul Licurici al Bibliotecii pentru copii Ion Creanga: Varietati muzicale si Scufita Rosie.

×