x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Global, centru pentru constructii in Pipera

Global, centru pentru constructii in Pipera

30 Oct 2004   •   00:00

S-a deschis ieri un centru nou de materiale de constructii. Acesta se numeste Global si este amplasat in zona Pipera, una dintre cele mai active locatii din punct de vedere al constructiilor in Capitala.

NOU. Asa arata mall-ul pentru constructii deschis in Pipera de cel mai mare concern european
Investitia, in valoare de peste 5.000.000 de euro, consta intr-un centru comercial modern, care cuprinde magazin, show-room, spatii de depozitare cu o suprafata totala de 15.000 mp, la care se adauga inca 15.000 mp platforme exterioare. Investitia apartine companiei Global Real Invest, o societate romano-germana afiliata concernului european Interpares Mobau si Interbaustoff, cel mai mare concern ce activeaza pe piata materialelor de constructii din Europa.

FACILITATI. Conceptul, de origine germana, propune adunarea sub acelasi acoperis a unor servicii complexe, precum asistenta tehnica de specialitate, informatii despre tehnologii, materiale noi, servicii de creditare, cataloage cu firme de constructii si, nu in ultimul rand, transport la domiciliu. De asemenea, cei interesati pot sa vada materialele la lucru in structuri de zidarie, acoperisuri, expuse in showroom. In acest fel isi pot da seama, inainte de a face pasul spre cumparare, de rezistenta, fiabilitate, aspect. Dar cel mai important castig al noului concept de vanzare il reprezinta faptul ca cei care ne trec pragul vor sti foarte clar de la inceput ce costuri presupune derularea proiectului, cat ii vor costa materialele, manopera, avand controlul total asupra derularii intregului proiect, a declarat Liviu Stan, director general Global Real Invest. (Daniela Ivan)

×